Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwangerschapsverlof? Ik doe je voeten!
  Rate this post

  De laatste weken van je zwangerschap. Je hoeft niet meer te werken en kunt nog even genieten, mét je dikke buik. Doe dit vooral ook. De rust die je nu neemt is heel goed voor je baby, maar ook voor jezelf. Je ziet er prachtig uit deze weken; zelfs je huid is meestal heel mooi, na soms een eerder onrustige periode.

  ‘Mijn zwangere klanten’ nodig ik een paar weken vóór de bevallig altijd uit voor een relaxte voetbehandeling. Je kunt er zelf niet écht lekker meer bij en het is toch fijn wanneer je het gevoel hebt dat je voeten er rond je bevalling goed uitzien. Nagels weer netjes kort, eventueel blank of in een kleurtje gelakt. De één heeft zin in een voetmassage, de ander wil niet ‘al te lang liggen’. Je baby is tijdens jouw rust vaak heel druk. Ik pas mij graag aan het moment aan.

  Strálend
  Daarna: pauze voor mij. Ik wacht een geboortekaartje af. Zó leuk wanneer ik dat krijg! Met ouders en kind gaat het goed; super om te vernemen. De moeder zie ik over het algemeen terug, na een paar maanden wanneer het gezin weer een beetje ‘ritme’ gaat krijgen. Doordat de focus van de moeder is uitgegaan naar de baby, kan haar eigen huid wel een oppepper gebruiken. Fijn om haar, na een gezichtsbehandeling, weer stralend de deur uit te zien gaan.

  De volgende salon-afspraak
  De nieuwe periode, mét baby erbij, is anders dan voorheen. Het is handig om je volgende afspraak direct weer in te plannen. Uitstellen, vergeten en dan niet meer doen, is anders veelal het resultaat. Een rustmoment voor jezelf heb je tóch nodig, en je zorgt er meteen voor, dat je huid er zo mooi mogelijk blijft uitzien. Door vaak minder slaap enzovoort enzovoort blijf jij niet automatisch prachtig! ­Overigens heb ik goede tips om je huid ook zélf thuis zo goed en efficiënt mogelijk te verzorgen.

  Voorkomen is beter dan…
  Moeders ‘vergeten’ zichzelf nog wel eens. Logisch: je kind gaat voor, maar het is niet nodig om jezelf niet meer leuk te vinden. Je voelt jezelf niet altijd meer fit, slank en mooi. Als goede moeder ben je mooi, maar… je zult enig en tijdig onderhoud moeten plegen! Vanaf zo’n jaar of 30 ga je de ‘kleine lijntjes’ op je huid zien. Dat betekent dat je de júíste verzorging nu niet moet uitstellen totdat je kind 10 jaar is. Dat zou jammer zijn, want dan zijn die lijntjes écht diepere rimpels geworden. Je hebt ze zelf verdiend, maar… ik had je heel graag wat eerder advies willen geven.

  Ik bied je een mooie kennismakingsbehandeling aan, ­afgestemd op de behoefte van je huid; voor lezers van ForYou Magazine tegen gereduceerd tarief. Mail of bel mij voor het maken van een afspraak. Tot snel!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply