Rate this post
 • Zwemmen: goed idee voor zwangere en moeder
  Rate this post

  Als je zwanger bent of net (weer) moeder bent geworden, is het verstandig om in een zo goed mogelijke conditie te komen of te blijven. Zwemmen is dan een goed idee!

  Werken aan je conditie kun je door banen te trekken in het wedstrijdbad of door deel te nemen aan een van onze diverse lessen aquasport. Wij bieden uitdagende groeps­lessen voor elke leeftijd en alle conditieniveaus. Het water maakt bewegen gemakkelijker. Daardoor kun je op sportief niveau veel bereiken en is de kans op blessures gering. In een groepsles bepaalt ieder zijn eigen tempo, en daarom is aquasporten voor iedereen geschikt. Ook zijn er allerlei mogelijkheden om na de bevalling weer in vorm te komen, zoals Aquajoggen, Aquarobic, Aqua­fietsen, Trimzwemmen enzovoort.

  Zwemmen voor Zwangeren
  De cursus ‘Zwemmen voor Zwangeren’ is er voor zwangere vrouwen gedurende de hele zwangerschap. Het is een combinatie van bewegings-, ontspannings- en ademhalings­oefeningen. Instromen kan op ieder moment.

  Ouder & Kind zwemmen
  Ouders, en ook opa’s en oma’s, met kinderen van 3 maand tot 4 jaar kunnen meedoen aan Ouder & Kind zwemmen. Genieten met je kind, en het spelenderwijs aan water laten wennen, en daarnaast leuke contacten met andere ouders en kinderen opdoen. Na de les gezellig met elkaar koffie of thee drinken en voor de kinderen is er ranja aanwezig. Dit laatste is in de lesprijs opgenomen en kost dus niets extra.

  Restaurant
  Het restaurant is met zijn gezellige sfeer de perfecte plek om onder het genot van een kop koffie, thee, fris of een lekkere smoothie bij te komen van het zwemmen. Honger gekregen van het zwemmen? Je kunt even bij­komen onder het genot van een lekkere snack in het restaurant of op het terras naast het zwembad. Het restaurant is tijdens openingstijden van het zwembad altijd geopend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply