Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwemmen: goed idee voor zwangeren
  Rate this post

  Wanneer je zwanger bent of net (weer) moeder bent geworden, is het verstandig om in een zo goed mogelijke conditie te komen of te blijven. Zwemmen is dan een goed idee!

  De groepslessen ‘Zwemmen voor zwangeren’ ­worden ­verzorgd door een speciaal voor deze lessen ­gekwalificeerde docent. Het gevoel van gewichtloosheid zorgt ervoor dat bewegingen soepel uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor ben je prima in staat om tijdens de zwangerschap je conditie op peil te houden. Na de les kun je ook nog gebruik maken van de whirlpool. Tijdens het zwemmen voor zwangeren kun je met andere toekomstige moeders je ervaringen uitwisselen.

  Babyzwemmen
  Ben je inmiddels moeder geworden, dan kan je kind ­meedoen aan ‘Babyzwemmen’. Het doel is om op ­spelenderwijs kinderen op een veilige manier watervrij te maken. We gaan samen zingen, drijven, knuffelen, oefenen, wiegen, spetteren en spelen. Wij zorgen voor lekker warm water, zodat jij en jouw kind met volle teugen kunnen genieten. Als je baby 3 maanden oud is, kun je samen met je baby meedoen. Een les duurt 30 minuten en is ingedeeld op leeftijd. Het is een mooie opstap naar het leszwemmen. Er zijn aankleedtafels met kussens aanwezig.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply