Rate this post
 • Zwemmen: goed idee voor zwangeren
  Rate this post

  Wanneer je zwanger bent of net (weer) moeder  bent geworden, is het verstandig om in een zo  goed mogelijke conditie te komen of te blijven.  Zwemmen is dan een goed idee!

  De groepslessen ‘Zwemmen voor zwangeren’ ­worden ­verzorgd door een speciaal voor deze lessen ­gekwalificeerde docent. Het gevoel van gewichtloosheid zorgt ervoor dat bewegingen soepel uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor ben je prima in staat om tijdens de zwangerschap je conditie op peil te houden. Na de les kun je ook nog gebruik maken van de whirlpool. Tijdens het zwemmen voor zwangeren kun je met andere toekomstige moeders je ervaringen uitwisselen.

  Babyzwemmen
  Ben je inmiddels moeder geworden, dan kan je kind ­meedoen aan ‘Babyzwemmen’. Het doel is om spelenderwijs kinderen op een veilige manier watervrij te maken. We gaan samen zingen, drijven, knuffelen, oefenen, wiegen, spetteren en spelen. Wij zorgen voor lekker warm water, zodat jij en jouw kind met volle teugen kunnen genieten. Als je baby 3 maanden oud is, kun je samen met je baby meedoen. Een les duurt 30 minuten en is ingedeeld op leeftijd. Het is een mooie opstap naar het leszwemmen. Er zijn aankleedtafels met kussens aanwezig.

  Van alles voor iedereen
  Zwembad De Boetzelaer is een gezellig familiezwembad. Naast zwemlessen en het vrij zwemmen worden er verschillende activiteiten aangeboden voor allerlei leeftijden, van zwangerschapszwemmen en babyzwemmen tot en met aerobics en aquafit voor senioren. Uiteraard zijn er voor het vrij zwemmen ­verschillende leuke elementen in het zwembad, waaronder de duikplank, de waterkreek, de 50-meterglijbaan en de heerlijke grote whirlpool.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply