Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Zwemmen met je zwangere buik
  Rate this post

  Je bent zwanger en je wilt graag je conditie van vóór de zwangerschap behouden. Je lijf wordt in deze periode steeds zwaarder door het groeiende kindje in je buik. Je weet dat het gezond is om te blijven bewegen, al werkt de zwaartekracht niet bepaald mee.

  Zwemmen is een heel goede sport om relatief gewichtloos en makkelijk te blijven bewegen tijdens de zwangerschap. Tijdens het zwemmen gebruik je bijna alle spieren en het water heeft tegelijk een ontspannende werking op je lijf. Bovendien is de kans op blessures gering. Je kunt vanaf de eerste weken van je zwangerschap al terecht in het zwembad en je kunt blijven zwemmen tot vlak voor de bevalling. Ook als je niet zwanger bent, kun je uiteraard bij het Zweminstituut in Zoetermeer terecht voor baantjes trekken in het wedstrijdbad of het volgen van gevarieerde zwemlessen. Wij bieden uitdagende groepslessen voor elke leeftijd en alle conditieniveaus. In een groepsles bepaalt ieder zijn eigen tempo, en daarom is aquasporten geschikt voor iedereen.

  Ook stoere papa’s in het water!
  AquaBootcamp is een echte powertraining, waarbij je kracht en uithoudingsvermogen verbetert. Door de weerstand van het water train je de spieren op een effectieve manier. Bovendien heb je in het water weinig kans op blessures. De lessen worden gehouden in zowel het diepe en ondiepe water. Hiernaast zullen sommige krachtoefeningen ook op de kant worden gegeven. Deze lessen zijn enkel in Zwembad De Veur. Zet je lijf in beweging en laat die golven opspatten! Tijdens de lessen werk je aan je uithoudingsvermogen, coördinatie, lenigheid en kracht. De lessen zijn vrij intensief, dus in het geval van een slechte conditie of gezondheidsproblemen kun je het beste vooraf overleggen met één van onze instructeurs.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply