Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Zwoele zomernachten

  Oh, die zwoele zomernachten. De warmte van de zon die in je slaapkamer is blijven hangen. Een zachte bries die je gordijnen doet ­opbollen. Slechts een laken om onder te slapen. Daar hoort ­natuurlijk de nieuwste nachtmode bij. Van leuke babydoll tot luxe negligésetje, wij zetten de mooiste nachtkleding voor je op een rijtje.

  Nachtjapon
  Veel vrouwen dragen er één als ze hun bed instappen: de nachtjapon. Het is een soort korter of langer jurkje dat je lichaam en een deel van je benen bedekt en ze zijn er zowel zonder mouw als met. Door de grote variatie in modellen en materialen kunnen ze zowel een ­ondeugende, luxe of comfortabele uitstraling hebben.

  Pyama
  Natuurlijk is de pyama er ook voor mannen, maar de broek met jasje of shirt voor jou ziet er net wat vrouwelijker uit dan die van je partner. De pyama leent zich ook uitstekend om op een vrije dag ’s morgens wat langer in rond te lopen. Heerlijk comfortabel.

  Badjas
  De ochtend- of badjas kun je ­vergelijken met een peignoir, alleen is deze doorgaans van badstof gemaakt. Hij is vooral praktisch en comfortabel en is ook heel geschikt om bij het zwembad even in op te warmen nadat je een verfrissende duik hebt genomen.

  Shortama
  Met de korte mouwen en broekspijpjes kun je de ­shortama gerust het kleine zusje van de pyama ­noemen. Lekker luchtig voor die zwoele zomer­nachten, maar het misstaat ook niet als strandsetje.

  Zonnejurkje
  Ideaal voor naar het strand of bij het zwembad. Ze zijn er in dezelfde kleuren en prints als de nieuwe badmode. En is de zomer voorbij en hangt je zonnejurkje ongebruikt in de kast? Dan kun je hem eventueel nog ­gebruiken als nachtjapon. Daarin droom je beslist over die heerlijke zomer…

  Babydoll
  Een erg korte nachtjapon, soms met bij­passend broekje, dikwijls gemaakt van satijn­achtige of doorzichtige stoffen. De babydoll of negligé is doorgaans wat pikant, maar beslist niet ­ordinair. Voor als je er ’s nachts ook op je mooist uit wilt zien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply