Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
  • Your style this autumn
    Rate this post

    Je laat niet zomaar iedereen aan je haar zitten. Bij Esther Hairfashion ben je er zeker van dat je wordt geholpen door een ervaren haarstyliste. Bij ons geen beginnende kapsters of stagiaires: onze stylisten hebben hun sporen in het kappersvak verdiend en zijn vaak al jaren werkzaam bij de salon.

    Esther Hairfashion
    Al meer dan 40 jaar is een zeer gewaardeerde, stijlvolle haarsalon en Beauty Room. Het aanstekelijke enthousiasme van Esther en haar professionele haarstylistes, hun blijvende zoektocht naar vernieuwing en verbetering, hun passie voor het vak, zowel op het artistieke vlak als de persoonlijke aandacht, maken van een bezoek aan Esther Hairfashion een bijzondere belevenis.

    Vernieuwde lijn
    Goldwell Goldwell Stylesign is een uitgebreide lijn waarmee elke look gecreëerd kan worden. Dit uitgebreide assortiment van Goldwell zorgt ervoor dat voor ieder gewenste coupe de perfecte stylingproducten beschikbaar zijn. De lijn is onlangs vernieuwd en de producten hebben nieuwe verpakkingen gekregen.

    Beauty Room
    De salon in Doetinchem heeft een aparte Beauty Room, waar je terecht kunt voor jouw huidverzorging. Er is een basisbehandeling, die je kunt uitbreiden naar een uitgebreide gezichtsbehandeling. Ook zijn er natuurlijk de kleine behandelingen, zoals harsen, epileren, make-up / touch-up en wenkbrauwen / wimpers verven en manicure.
    Wij werken met het biologische cosmeticaproduct Roselheim en het plantaardige make-upmerk Malu Wilz.

    Curly
    Wij kunnen ook mooie krullen in jouw haar knippen! De krullen zijn er in verschillende varianten, van afro-kroes tot een lichte beweging in het haar. Naast technieken voor krullend haar biedt de Curlsys® techniek ook mogelijkheden voor steil haar, waardoor het haar meer beweging en volume krijgt.

    Verzorg je haar thuis
    De thuisverzorgingssprays van Goldwell BondPro+ zorgen ervoor dat je haar gerevitaliseerd en diep gevoed wordt, en dat het er aanzienlijk gezonder uitziet. De sprays versterken de haarvezel en beschermen het haar tegen beschadigingen.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply