fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een heerlijk moment voor jezelf!

  We zitten weer in het najaar, de tijd om je huid eens lekker te verwennen en voor te bereiden op de winter. Met een gezichtsbehandeling neem je een moment voor jezelf!

  Je huid krijgt een dieptereiniging, overtollige haartjes ­worden verwijderd, je krijgt een heerlijke ontspannende massage van gezicht en decolleté, en tot slot is er een verzorgend masker. Je ziet er weer stralend en ontspannen uit!
  In de behandelingen worden de producten van Mineral Care en Jericho gebruikt, afgestemd op jouw huidtype. Dit zijn natuurlijke producten op basis van Dode Zee zout en zijn er voor iedereen, zelfs voor cliënten met een zeer gevoelige huid.
  In het afgelopen jaar heb ik ook de ‘mini-behandeling’ geïntroduceerd, speciaal voor dames die een druk leven hebben en geen uren de tijd hebben. Deze complete mini-gezichtsbehandeling is inclusief make-up, en je kunt zo weer stralend de deur uit op naar je volgende afspraak.

  Elektrisch ontharen
  Als schoonheidsspecialist ben ik gespecialiseerd in elektrisch ontharen, en ik ben ANBOS-geregistreerd. Elektrisch ontharen is geschikt voor overbeharing in kleine gebieden, veelal in het gezicht. Elektrisch epileren verwijdert definitief storende haartjes in je gezicht. Het verwijderen van kleine oneffenheden, bloedvaatjes en steelwratjes behoort ook tot de mogelijkheden.

  Een nieuwe fase
  In 2015 hebben we helaas afscheid moeten nemen van mijn moeder, bekend bij veel cliënten. Ze maakte een praatje, verkocht een cadeaubon of nam de telefoon aan. We missen haar gezellige aanwezigheid nog steeds. 25 jaar lang heb ik mijn werk gecombineerd met de zorg voor mijn moeder, kinderen enzovoort. Het was een waardevolle tijd en ervaring, en ik had het niet willen missen. Zoals vele vaste cliënten al weten, is ons huis aan de Drostlaan verkocht en gaan we naar Heideweg 2 in Didam; een andere fase en een nieuw begin voor mij en mijn gezin.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply