Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Maak ruimte voor je persoonlijke groei
  Rate this post

  Twaalf uur helemaal voor jezelf. Twaalf uur om stil te staan bij wat je bezighoudt en hoe dat je voedt. In de dagelijkse drukte kom je hier vaak niet aan toe. Uit de sleur en de gewoonte van alledag, lekker bijkomen op de boerderij. Goed voor je lijf en geest; heerlijk! Een mooie dag waar jij voorrang hebt en waar het gaat om jou. For You.

  Met licht en humor kijk je naar je eigen dingen. Dankzij de groep merk je dat je niet alleen staat met je vragen of twijfel.

  Ik bied iedere maand een twaalfuurtje aan in de Boerentempel, de trainingsruimte van ons boerenbedrijf. Geen twaalfuurtje is hetzelfde, omdat er zich telkens andere vragen aandienen en ik met mijn werkvormen flexibel meebeweeg met de groep. En zoals het hoort: er wordt gezorgd voor een lunch en avondmaal! Het eerstvolgende twaalfuurtje is op zaterdag 19 november 2016 van 8.00 tot 20.00 uur. Meld je aan via mijn website. Hier vind je ook andere workshops en data terug.

  Profiel Caroline Boenink
  ‘Als coach en trainer ben ik gevormd door studies met de psychologische stromingen NLP, TA en Systemisch Werken. Dit betekent vooral werken met het lijf, de ziel en de geest. Verder heb ik een opleiding Bevrijdend Ademwerk en de ­Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling gevolgd.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply