Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • 5 redenen om voor permanente make-up te kiezen
  Rate this post

  Permanente make-up, ook wel PMU genoemd, is het inbrengen van pigment, 0.3 tot 0.7 mm, onder de huid. Dit wordt gedaan met behulp van een speciaal apparaat en een wegwerpnaald. Als je nog niet weet of dit ook iets voor jou is, moet je onderstaande voordelen maar eens lezen.

  #1 Altijd goed verzorg
  PMU is een alternatief voor vrouwen, én mannen, die er te allen tijde verzorgd uit willen zien, die een correctie nodig hebben, die allergisch zijn voor reguliere make-up, of hier gebruik van willen maken vanwege medische toepassingen, zoals littekens.

  #2 Meer zelfvertrouwen
  Je krijgt meer zelfvertrouwen. Voel jij je kaal wanneer je geen make-up op je gezicht hebt? Dat is over wanneer PMU draagt. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en loop je zo gerust naar buiten zonder make-up op te hebben.

  #3 Gemak
  Ongestoord kunnen sporten, genieten van een welverdiende sauna en zwemmen zonder dat jouw make-up eraf gezweet en gewassen worden. Hoe fijn is het dat jouw make-up hierna nog steeds goed zit!

  #4 Benadruk je sterke punten
  PMU omlijst het gezicht en legt de nadruk op jouw sterke punten. Heb jij bijvoorbeeld mooie blauwe ogen? Laat deze dan benadrukken met een PMU-eyeliner. Of had je vroeger mooie rozige lippen, maar zijn die nu aan het verdwijnen? Geef jouw lippen dan weer dat kleurtje wat jouw gezicht zo mooi maakte.

  #5 Tijdbesparing
  Iedere ochtend kost het onwijs veel tijd wanneer je weer moeilijk staat te doen om de lippen binnen de lijnen te stiften of in een korte tijd een strakke eyeliner te maken die vervolgens tijdens het fietsen weer uitloopt. En dan hebben wij het nog niet eens over de wenkbrauwen gehad: probeer deze twee maar eens gelijk te krijgen.

  Nieuwe ontwikkelingen
  Er zijn op dit moment allerlei nieuwe ontwikkelingen gaande bij DOOLAARDSBEAUTY®. De meest in het oog springende verandering is dat DOOLAARDSBEAUTY® een Academy wordt, waar niet alleen behandelingen plaatsvinden maar waar jij ook omgeschoold kunt worden tot een professionele permanente make-up artist. Ook verandert de huisstijl en het logo naar een klinische en strakke uitstraling.

  Eveline Doolaard is eigenaresse van schoonheidssalon DOOLAARDSBEAUTY®. Hier werkt ze met haar vakkundige team aan het optimaliseren en verbeteren van de conditie van je huid. De salon is daarnaast gespecialiseerd in permanente make-up. De specialistes zijn ervaren en hebben veel kennis van een breed scala behandeltechnieken en producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply