Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Aankomen gaat gemakkelijk, afvallen ook!
  Rate this post

  Het is moeilijk je ideale gewicht vast te houden. Als er één middel was waarmee dat kan, zou niemand meer last van over- of ondergewicht hebben. Zo’n middel bestaat niet. Toch heb ik veel cliënten die blij zijn met hun gewicht en dat schijnbaar moeiteloos vasthouden. Hoe doen we dat?

  De oplossing zit in het gezamenlijk vinden van een goede balans tussen lichaam en geest, en niet in het tijdelijk verbranden van veel calorieën. Als homeopaat kijk ik naar de mens als geheel. Mentaal, emotioneel en fysiek het juiste evenwicht voor jou en met jou vinden: dat is mijn werk.

  – Mentaal heb je allang de wens om gezond te leven en gelukkig te worden (stap 1). Het is de reden waarom je contact met mij opneemt.
  – Emotioneel sterk in je schoenen staan is een voorwaarde om je gewenste gewicht te bereiken en vooral te behouden. ‘Gelukkig zijn’ is het belangrijkste aspect van homeopathisch afvallen. Ik help je in balans te komen en te blijven (stap 2).
  – Fysiek: gezond zijn is een bron van geluk. Een goed werkend lichaam dat je op de juiste manier voedt en onderhoudt (stap 3).

  Dit kun je leren! Zonder stress, met een eenvoudig te volgen programma dat past in jouw lifestyle. Als je meer wilt weten, bel me! Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH) en daarom worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply