Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afscheidsfotografie is het vastleggen van de liefde
  Rate this post

  Natuurlijk is het loslaten van je allerliefste moeilijk en heel verdrietig. Daardoor is iedere uitvaart uniek. Er worden mooie rituelen uitgevoerd om het afscheid zo passend mogelijk te maken. We trekken het afscheid een jasje aan, precies passend, in de juiste maat, in de goede kleur en met een zacht stofje. Wat zou het fijn zijn als je dat kon vastleggen…

  Met mijn afscheidsfotografie omarm ik jullie met mijn warmte. Het is niet alleen maar op het knopje drukken. Ik fotografeer dan ook volledig vanuit mijn ‘zijn’. De liefde… Die is wat ik zie en vastleg. Omdat ik daarnaast dan zoveel liefde ontvang, kan ik ook heel veel liefde geven, en juist daardoor kan ik die momenten vastleggen die zo waardevol zijn.

  In heel korte tijd maak ik samen met de nabestaanden heel bijzondere momenten mee. Ik mag dan heel dichtbij komen en het echte gevoel vastleggen. Iedereen kan namelijk een foto maken, maar niet iedereen kan het echte gevoel vastleggen.

  Laat je troosten door die mooie en warme herinnering en voel de emoties van die dag opnieuw. Ik ben ervan overtuigd dat je nergens zoveel liefde vindt als op een afscheid!

  Yvette Vlaar

  Waarom uitvaartfotografie?
  – Je beleeft het afscheid in een roes. Foto’s geven dan een tastbare herinnering.
  – Het geeft kinderen een mogelijkheid om de herinnering levend te houden.
  – Het helpt bij het rouwproces.
  – De sfeer van de dag wordt vertaald naar sprekende beelden; beelden die je zelf niet hebt kunnen waarnemen.
  – Een album is een verhaal dat je kunt doorgeven. Het zijn herinneringen voor de volgende generatie.

  Yvette Vlaar Afscheidsfotografie
  06-42319621
  info@goodbyemoments.nl
  www.yvettevlaar-afscheidsfotografie.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply