Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Ben jij al helemaal klaar voor de zomer?
  Rate this post

  It’s summer season! Lekker zonder jas naar buiten, zonnestralen op je blote armen en benen. Blote benen?! Oeps, die moeten waarschijnlijk eerst flink onder handen genomen worden voordat jij in een jurk durft te verschijnen. Liever geen ontsierende haargroei, striae of cellulite natuurlijk, en het liefst zo slank mogelijk. Wacht niet langer en maak jezelf helemaal zomer-klaar!

  Reken voor eens en voor altijd af met je ongewenste en overmatige haargroei met een veilige, snelle en effectieve methode: permanente laserontharing. Middels deze methode kun je op een veilige, verantwoorden manier weer een gladde, haarvrije huid krijgen. Tijdens de compleet pijnloze behandeling lig je ontspannen in een behandelstoel. Perfect Vision maakt gebruik van de PerfectPower Laser. Met deze laser wordt een maximaal resultaat behaald, wat betekent dat alle gelaserde haartjes permanent wegblijven. Dat betekent onbezorgd rokjes aantrekken dus!

  Figuurverbetering
  Met de BodySculptor is het mogelijk om je figuur binnen een korte periode op een effectieve manier te verbeteren. Heb je een BMI boven de 28, dan kun je wel één of meerdere kledingmaten afslanken! In de behandeling geniet je van een aangename lymfedrainage. De lymfedrainage stimuleert het natuurlijke verbrandingsproces van vetten en voelt aan als een massage. Je verliest duidelijk centimeters op je armen, taille, heupen, dijen en kuiten. Tijdens de ontspannen behandeling van een half uur verbrand je 650 calorieën. Ter vergelijking: in de fitness moet je je gemiddeld één uur uitsloven om zoveel te verbranden. Bij elke behandeling word je lichaam sterker en fitter. Bovendien verbrand je tijdens de behandeling bewust vooral viscerale vetten (vetten rondom de organen). Dit gebeurt niet bij fitnessen, hardlopen of een andere vorm van lichaamsbeweging. Fijn is ook dat je cholesterolwaarde omlaag gaat. Ook heeft de BodySculptor een positief effect op klachten als fibromyalgie, spierpijn, stramme gewrichten en vochtophopingen. Probeer het eens en maak je body helemaal beachproof!

  Permanente make-up (PMU)
  Typisch zomer: flaneren op de boulevard en drankjes doen op het terras. Dat vraagt om een stralende verschijning! PMU is dé oplossing als je ontevreden bent over de vorm, de contour of de kleur van je lippen of wenkbrauwen, of als je graag een permanente lijntje om je ogen wilt. Hoe ideaal: nooit meer in de weer met een oogpotloodje of lippotloodje, en geen regenbui die jouw make-up doet uitlopen! Vóór de behandeling van permanente make-up vindt er een intakegesprek plaats en onderteken je een toestemmingsformulier. De permanente make-up wordt pas aangebracht als je helemaal tevreden bent over het ontwerp. PMU is een ideale oplossing als je (tijdelijk) weinig haargroei hebt, of als je alopeciapatiënt bent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply