Rate this post
 • Altijd een mooie expressie
  Rate this post

  Heb je (bijna) geen wenkbrauwen of heb je geen tijd of zin om je iedere ochtend steeds weer te moeten opmaken? Dan is permanente make-up dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner en/of lipliner altijd ­perfect op orde te hebben. Je hebt dan altijd een verzorgde gezichtsuitdrukking.

  Hennita Wilts houdt zich al 10 jaar bezig met het mooier maken van klanten met permanente make-up, door de ogen, wenkbrauwen en lippen te accentueren. Met behulp van een pigmenteerpen worden er semi permanente pigmenten gepigmenteerd en worden o.a. door ­lymfeklieren, ultraviolet licht in ons lichaam afgebroken en zal na 1 tot 4 jaar vervagen. Dan kan je opnieuw een afspraak met ­Hennita maken om de semi permanente makeup te
  laten bijwerken.

  Voordelen
  Permanente make-up is dé ideale oplossing voor iedereen die:
  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – allergisch is voor make-up
  -Alopecia Areata ofwel pleksgewijs kaalheid
  -Vitiligo ofwel pigmentloze huid

  Aanpak
  De permanente make up bestaat uit 3 behandelingen. Bij de intake worden je wensen besproken, en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. De 1ste keer wordt een goede basis make up ­gepigmenteerd.
  Deze is het belangrijkste! Want het resultaat van de eerste behandeling, wijze en duur van herstel, bepaald de wijze van nabehandelingen. De kleur kan dus nooit te donker worden. Door de opbouw van pigmenten in uw huid, in drie behandelingen, heeft u langer profijt van uw permanente make up. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen maakt Hennita gebruik van de hairstroke-techniek, voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

  Medische pigmentatie
  Je kunt bij de salon ook terecht voor medische ­pigmentatie. Die kan ingezet worden voor een reconstructie van de tepelhof na een borstreconstructie, een correctie van een liplijn bij hazenlip of voor littekencamouflage.

  Micro-haarpigmentatie
  Ten slotte is de salon er voor micro-haarpigmentatie, die een uitkomst kan bieden aan zowel vrouwen als mannen, die te maken hebben met kaalheid of dunner wordend haar. Micro-haarpigmentatie kan bestaan uit het nabootsen van korte haartjes, zodat het lijkt alsof je meer haar hebt, of uit stamceltherapie, waardoor je eigen haar beter gaat groeien. Deze laatste vorm is er ook voor de wenkbrauwen, en een combinatie van beide vormen is ook mogelijk.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply