Rate this post
 • Altijd een verzorgd en fris uiterlijk
  Rate this post

  Heb jij er ook schoon genoeg van om elke ochtend met een wenkbrauwpotlood voor de spiegel te staan of je eyeliner bij te werken? Permanente make-up is dé manier om je wenkbrauwen of eyeliner altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht, en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon.

  Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft voor een langere tijd zichtbaar en vervaagt langzaam. Het advies is om de permanente make-up na ongeveer een jaar in de praktijk te laten controleren en eventueel te laten bijwerken.
  Permanente make-up (PMU) is geen vervanging van je eigen make-up, maar geeft je wel altijd een verzorgd en fris uiterlijk. Het ziet er heel natuurlijk uit.

  Aanpak
  Tijdens de intake worden de persoonlijke wensen besproken en worden de vorm en de kleur bepaald. Ook wordt de permanente make-up voorgetekend, zodat je een goede indruk krijgt van het resultaat. Na het voortekenen start de pigmentatie van de wenkbrauwen en/of de eyeliner. Voor het pigmenteren van de wenkbrauwen kan Sharon onder meer de ombre-techniek gebruiken. Die geeft een zacht en poederig effect dat, net als de hairstroke-techniek, zorgt voor een natuurlijk uitziend resultaat. Na de eerste behandeling volgen er nog één of twee nabehandelingen, waarbij er ook eventueel correcties kunnen worden aangebracht in vorm of kleur.

  Voordelen
  Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  – moeite heeft met opmaken of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  – geen volle wenkbrauwen of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft
  – contactlenzen draagt
  – brildragend is
  – allergisch is voor make-up
  – aan sport doet of de sauna bezoekt
  – geen wenkbrauwen heeft door alopecia of chemokuur

  Henna brows
  Bij eigenaresse Sharon Smit van Beauté Yvosha kun je ook terecht voor ‘henna brows’. Hiermee worden er met huidvriendelijke hennaverf de meest natuurlijke wenkbrauwen gecreëerd. De henna hecht niet alleen op je haartjes, maar ook op je huid. Dit geeft een mooi, diep kleureffect. Omdat de mogelijke hennakleuren van heel donker naar licht gaan, is er altijd een kleur of combinatie die past bij jou! De verf blijft zo’n zes weken zichtbaar. Bovendien biedt Sharon threading, oftewel het epileren van je wenkbrauwen met behulp van een katoenen draad, waardoor die mooi strak worden. Omdat de donshaartjes rondom de wenkbrauwen ook worden meegepakt, is het resultaat gladder en langduriger dan bij andere methodes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply