Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Altijd mooi met een haarwerk
  Rate this post

  De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dan mooi dat je er met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kunt komen!

  Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze vervolgens kosteloos uit aan mensen met kanker die door een behandeling het eigen haar zijn kwijtgeraakt. Evenals bij ‘Look good, feel better’ (ook een Roparunproject) gaat het hier voornamelijk om vrouwen. Op deze manier kan een kostbaar haarwerk een tweede of zelfs een derde leven krijgen. Hair4Her is bestaat sinds 18 september 2015 en is gevestigd in het Toon Hermans Huis in Arnhem. Het is opgericht door Esther Hogeweg van Roparunteam 54. Roparun ondersteunt dit mooie initiatief.
  Omgekeerd kan doneren van een haarwerk ook via Hair4Her, maar het is ook mogelijk om een haarwerk te verzenden. En natuurlijk kunnen mensen Hair4Her door middel van een bijdrage helpen, want Esther doet dit werk vrijwillig.
  Als je in aanmerking wil komen voor een haarwerk en/of hoofdbedekking, kun je contact opnemen met Hair4Her. Er wordt dan een afspraak met je gemaakt in een speciaal ingerichte ruimte in het Toon Hermans Huis. Daar wordt gekeken of er in de collectie een geschikt haarwerk is.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply