Rate this post
 • Angst voor verandering?
  Rate this post

  Ik ben op dit moment mijn dienstverlening aan het verbeteren en doe daarvoor een marktonderzoek. Ik overweeg om voor hooggevoelige vrouwen (mannen mogen ook hoor!) hun ‘angst voor verandering’ op te lossen en daar een specifiek aanbod voor te gaan maken.

  Als jij hooggevoelig bent en angst voor verandering hebt, zou ik graag met je in gesprek gaan en je een aantal vragen daarover stellen. Het gesprek zal ongeveer 30 minuten duren en is puur informatief. Er zit geen enkele verplichting aan vast. Ook blijven je naam en adres anoniem.
  Als dank wil ik je graag wandelsessie aanbieden, en je kunt op mijn homepage lezen of jij hooggevoelig bent. Zou je hieraan willen meewerken? Reageer als je één of meerdere punten in de blauwe balk herkent:
  Al deze angsten hebben te maken met verandering in je leven, werk of relatie. Als professioneel counselor en coach heb ik mijzelf al vele jaren beziggehouden met ‘Natuur en Creativiteit’. Neem gerust een kijkje op mijn website. Ook staat er een leuke aanbieding op Facebook van Realeyezation.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply