fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ben jij lief voor je lichaam en geest?

  We schenken vaak veel liefde en aandacht aan ons uiterlijk, maar hoe zit het eigenlijk met je binnenkant? Voel jij je lekker en ontspannen in je lichaam? Zorg jij goed voor jezelf?

  Stress en spanning zijn vaak de boosdoeners van veel klachten in het lichaam en de geest. Als de stress of spanningen lang aanhouden, kan zelfs de doorbloeding stagneren. Hierdoor wordt de opnamemogelijkheid van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen verminderd. Koolstofdioxide gaat zich ophopen. Hierdoor kunnen diverse klachten ontstaan. Deze klachten kunnen zelfs leiden tot een burn-out.

  Massagetherapie
  Hoe uit spanning zich in jouw lichaam? Veel voorkomende symptomen zijn onder andere rug-, nek en schouderpijn, vermoeidheid, maag- en darmproblemen, een gejaagd gevoel of hoofdpijn. Massagetherapie is heerlijk om je te ontspannen en op te laden, maar kan ook therapeutisch worden ingezet. Bij therapeutische massagetherapie gaan we dieper in op je klachten en zetten we de massages gericht in, eventueel tezamen met lifestyle- en voedingsadvies.

  Welljess biedt de volgende massagetherapieën:
  – Reflexzonetherapie / voetreflextherapie is een indirecte drukpuntenmassage, die alle systemen in je lichaam ertoe aanzet om zich te optimaliseren en ze beter met elkaar te laten samenwerken. De massage brengt balans in lichaam en geest. Het helpt onder andere de doorbloeding, de stofwisseling en de hormoonhuishouding beter in balans te brengen en je afvalstoffen beter af te scheiden, en het brengt ontspanning in de geest en het fysieke lichaam. De massage wordt ingezet op de reflexgebieden van de voeten, onderbenen en aanvullend op het hoofd, oren, armen en rug. Dit is afhankelijk van je aandachtspunten. Reflexzonetherapeutische behandelingen worden vaak door je zorgverzekeraar vergoed. Zie de website van Welljess voor een vergoedingenoverzicht.
  – Dorn-therapie is zeer effectief in het opheffen van stijve spieren, gewrichten, nek- en schouderpijn, scheve wervels, gewrichtsblokkades en beenlengteverschillen, waardoor zelfs jarenlange klachten van rugpijn, nekpijn of hoofdpijn kunnen verdwijnen. Het geeft je lichaam weer de ideale positie terug. Ook wordt de doorbloeding in het lichaam beter. Dorn-therapie werkt vaak effectiever dan fysiotherapie.

  Wat doet massagetherapie?
  – geeft je energie
  – brengt je lichaam en geest in balans
  – vermindert klachten en pijn
  – beheert preventief je gezondheid
  – zorgt ervoor dat je lief bent voor jezelf

  Over Welljess
  Welljess is de praktijk van Jessica Raven. Jessica is al meer dan 10 jaar gediplomeerd reflexzonetherapeut en gespecialiseerd in vitaliteit. Volgens haar is ‘vitaliteit’ de juiste samenstelling van je goed voelen, genieten, beleven en je gezondheid op peil houden. Bij Jessica staat persoonlijke aandacht centraal.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply