Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste start voor moeder en kind
  Rate this post

  Je kraamtijd is een van de belangrijkste momenten in je leven. Wij willen dat je aan deze tijd een warme herinnering overhoudt, met deskundige zorg en persoonlijke aandacht voor, tijdens en na je bevalling.

  Je kraamverzorgende geeft je voorlichting over voeding, verzorging en veiligheid. Ze zet haar kennis en expertise in, zodat je na de kraamweek zelfstandig en zeker van jezelf voor je kindje kunt zorgen. Al onze kraamverzorgenden zijn geregistreerd in het landelijke Kwaliteitsregister. Dit geeft jou de zekerheid dat je met een deskundige professional te maken krijgt. Yunio Kraamzorg vindt het daarnaast erg belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Onze kraamverzorgenden doen er alles aan om aan jullie wensen en verwachtingen te voldoen.

  Dunstan Babytaal
  De Australische Priscilla Dunstan ontdekte dat alle baby’s wereldwijd vijf huilgeluiden maken om hun behoeften kenbaar te maken. Een geluidje voor honger, moe, ­dwarszittend boertje, darmkrampjes en ongemak.
  Met Dunstan Babytaal leer je de geluiden herkennen en weet je als ouder eerder waar je baby mee zit. Je kunt zo sneller actie ondernemen, waarmee je overmatig huilen voorkomt. Dat draagt bij aan een meer ontspannen kraamtijd. Je kraamverzorgende laat jullie in de kraamweek kennismaken met deze handige methode.

  Babymassage
  Het masseren van je baby versterkt de binding tussen jou en je kindje. De massage werkt geruststellend, maakt je baby rustiger, verbetert slaapgedrag en helpt darmkrampjes voorkomen. De massagetechniek van Yunio is speciaal voor de kraamtijd ontwikkeld en bedoeld voor baby’s tot zes weken oud. Je kraamverzorgende laat je op een rustig moment op een pop zien hoe het masseren gaat. Ook krijg je van ons een handig boekje met verantwoorde massagetechnieken.

  Altijd in de buurt
  Yunio Kraamzorg werkt buurtgericht. Dat betekent dat onze kraamverzorgende uit jouw omgeving komt. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Ze kent jouw verloskundige en het ziekenhuis waar je bevalt op haar duimpje.
  Een ander voordeel is dat ze altijd snel ter plekke is. ­Bovendien doen we ons uiterste best om in jouw kraamtijd één vaste kraamverzorgende in te zetten.

  Aanmelden en kosten
  Wil je meer weten over kraamzorg, aanmelden en onze service? Bel ons dan op 088-7777654 of kijk op www.kraamzorgyunio.nl. We maken graag kennis met je! Rond de 30e week van je zwangerschap houden we een intakegesprek. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie gaan we na op hoeveel uur zorg je recht hebt. Kraamzorg wordt gedekt door je basisverzekering; wel betaal je een eigen bijdrage van € 4,30 per uur. Ben je aanvullend verzekerd, dan kan het zijn dat je deze eigen bijdrage (deels) vergoed krijgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply