Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Blij met je uiterlijk!

  Het is nú de tijd om te werken aan een mooie, frisse en gezonde huid. Laserbehandelingen kunnen in deze periode namelijk het beste worden uitgevoerd.

  EMC Gooi en Eemland biedt een scala aan behandelingen waaruit je samen met de dermatoloog en/of huidtherapeut kiest ter verbetering van de gezondheid, conditie en uitstraling van je huid.

  De verouderende huid
  We worden allemaal ouder, maar als je jouw uitstraling niet meer bij je vitale gevoel vindt passen, dan zijn er tegenwoordig verschillende methoden om rimpels, pigmentvlekken, storende vaatjes en andere huidoneffenheden te behandelen. De dermatologen en huidtherapeuten van EMC Gooi en Eemland hebben hier een nieuw consult voor ontwikkeld. In een uitgebreide gezamenlijke intake onderzoeken ze je huid in 3 stappen: 1. Medisch, 2. Huidconditie en 3. Rimpels. Vervolgens krijg je een persoonlijk totaalplan, met alle behandelmogelijkheden en adviezen die tijdens het consult met je zijn besproken. Bovendien krijg je een waardebon die je kunt besteden aan een behandeling. In dit consult voor de verouderende huid wordt de expertise van beide specialisten gecombineerd voor het beste resultaat. En dankzij de grote diversiteit aan behandelmogelijkheden, waaronder een groot aantal hoogwaardige lasers, kan het EMC Gooi en Eemland jouw huid optimaal en op medisch verantwoorde wijze verbeteren.

  Wil je weten wat voor jou mogelijk is? Neem dan contact op met het EMC. Je kunt je vragen ook mailen naar info@emchilversum.nl, eventueel met een foto van de huidaandoening, zodat je nóg beter geholpen kunt worden.

  Twee mogelijke behandelingen uitgelicht

  1. Laserbehandeling van pigmentvlekken
  Door blootstelling aan de zon en door het ouder worden kan het pigment in je huid zich op sommige plekken gaan ophopen, waardoor er donkere vlekken ontstaan. Laserbehandeling is een veilige en doeltreffende methode om pigmentvlekken aan te pakken. De laser verwarmt het overtollige pigment, waardoor het in zeer kleine deeltjes uiteenvalt. Deze pigmentdeeltjes worden vervolgens door het lichaam opgeruimd. EMC Gooi en Eemland beschikt over een Q-Switched Nd-Yag laser, waarmee pigmentvlekken snel en eenvoudig verwijderd kunnen worden.

  2. Laserbehandeling van storende bloedvaatjes
  Zichtbare rode of blauwe bloedvaatjes kunnen overal op het lichaam voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan couperose, een spinnetje of een wijnvlek. Ook op de benen kunnen vaatjes zichtbaar zijn. Laserbehandeling is een veilige en doeltreffende methode om roodheid in de huid optimaal te verminderen of zelfs geheel te verwijderen. De bloedvaatjes die de roodheid veroorzaken, worden door de laser verwarmd. De vaatjes worden vervolgens door het lichaam afgebroken en opgeruimd. EMC Gooi en Eemland beschikt over een Pulsed Dye Laser, waarmee diverse vaatafwijkingen optimaal behandeld kunnen worden.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply