Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Blokkades verdwijnen als sneeuw voor de zon
  Rate this post

  Als je zwanger bent, verandert er van alles in je lichaam. Er groeit nieuw leven in jouw buik en je verheugt je op de komende periode. Waar je minder blij mee bent, zijn die vervelende zwangerschapskwalen: rugpijn, bekkenklachten, vermoeidheid en stemmingswisselingen. Je weet dat het er bij hoort, maar het zou fijn zijn als je klachten een tandje minder worden. 

  Met de Japanse manuele therapie ‘shiatsu’ oefen ik druk uit op de acupunctuurpunten in je lichaam. Deze punten liggen op een netwerk van energiebanen en staan in verbinding met spieren, botten, bloedvaten, zenuwen en klieren. Tijdens de behandeling wordt de energiestroom in het lichaam gestimuleerd door het uitoefenen van druk op de acupunctuurpunten en meridianen en het toepassen van strekkingen en rotaties. Hierdoor gaat de energie weer vrij stromen en verdwijnen blokkades.

  Het zelfgenezend vermogen van je lichaam neemt weer toe en dat voel je: klachten verminderen of kunnen verdwijnen. Ik gebruik een zachte vorm van shiatsu om jouw lichaam te ontspannen en in balans te brengen. En dat is erg prettig als je door je zware buik last hebt van rug-, nek- en/of schouderklachten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply