Rate this post
 • Botox uit een potje
  Rate this post

  Stel je je een product voor dat simpel aan te brengen is en je er 10 jaar jonger laat uitzien in minder dan 3 minuten…

  Mirella Bakker van 4 All Elements in Emmen komt met een revolutionair product van Jeunesse, dat eind april 2015 op de markt komt. Instantly Ageless is een krachtige anti-rimpelmicrocrème die de tekenen van veroudering snel en effectief tenietdoet. Het werkt zó snel, dat het je versteld zal doen staan! Het is een krachtig lichtgewicht serum dat de strijd aangaat tegen fijne lijntjes, rimpels, poriën en zwelling onder de ogen, en dat in slechts 3 tot 5 minuten. Instantly Ageless werkt tot wel 8 tot 10 uur per dag met slechts één keer aanbrengen. Het is veilig, zeer effectief en geurvrij.
  Instantly Ageless is gebaseerd op een olievrije formule. Maak het onderdeel van je dagelijkse huidverzorgingsroutine in combinatie met het Luminesce™ serum voor het langst aanhoudende resultaat.
  Het revolutionaire ingrediënt is Agireline, een hexapetide die bestaat uit natuurlijke aminozuren. Het werkt als Botox, maar dan zonder naalden! Het is een niet-giftige antirimpelpeptide dat de werking van Botox nabootst. Het is in de cosmetiek daarom een biologisch en veilig anternatief voor Botox. Instantly Ageless kan gebruikt worden met of zonder make-up.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply