Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Breek met je routine!

  Heb jij een vaste make-uproutine waar je niet van afwijkt? Veel vrouwen gebruiken dagelijks dezelfde producten op precies dezelfde manier. Niets mis mee, natuurlijk, zo lang je er zelf maar tevreden mee bent. Maar soms kunnen routines wat sleets raken en is het tijd voor een frisse wind.

  Zo kun je ervoor kiezen eens iets anders te proberen. Dat voelt misschien spannend, maar dat hoeft het niet te zijn. Veel make-uptrends zijn subtiel en natuurlijk, en vandaag de dag is vooral minimalisme hip. Met wat simpele aanpassingen kun je vaak al een groot verschil maken. Laat je eens inspireren!

  Begin bij de basis
  Veel mensen gebruiken dagelijks een royale laag foundation om oneffenheden te bedekken. Het nadeel? De huid kan nauwelijks ademen en kan onrustig worden. Gooi het eens over een andere boeg en maak je op met zuivere en natuurlijke make-up. Bij Huidsalon Jeanette maken we gebruik van de minerale make-up van Youngblood. Deze producten bevatten alleen natuurlijke, huidverbeterende en verzorgende ingrediënten en zijn geheel dierproefvrij. Door minerale foundation in laagjes aan te brengen, wordt jouw natuurlijke schoonheid geaccentueerd en jouw oneffenheden gedekt.

  Tijd besparen
  Niet te veel tijd kwijt in de ochtenden? Overweeg eens permanente make-up! Zo kun je gedurende langere tijd kunt genieten van jouw ideaal opgemaakte look. Met permanente eyeliner en wenkbrauwen krijg je ook zonder reguliere make-up een sprekende uitdrukking op je gezicht. Wil je dan toch wat dragen, dan hoef je alleen nog maar wat mascara aan te brengen en wat diepte te creëren met oogschaduw. Zo ben je in no time klaar voor de dag.

  Uit de zee komen wandelen
  De wet look is een bijzondere en goed te implementeren trend op beautygebied. Het betekent: alles zo glanzend mogelijk! Hiermee boots je het effect na dat de glans ontstaat doordat je net uit de zee komt lopen. Borstel je haar bijvoorbeeld met wat gel naar achteren, en wees hierbij niet te netjes. Gebruik daarnaast een mooie highlighter op de hoge delen in je gezicht zoals jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog. Matte lippenstiften kun je voor deze trend beter verruilen voor een glanzende lippenstift. Ook kun je gerust de lipgloss weer uit de kast pakken om een hoogglanseffect te geven aan je lippen óf op je oogleden, zodat ook die kunnen stralen!

  Word de mooiste versie van jezelf!
  Jeanette en haar team hebben één duidelijke missie: jou de mooiste versie van jezelf te laten zijn. Jeanette: ‘Iedereen verdient het om zich mooi te voelen, en lekker in zijn of haar vel te zitten. Maar soms is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan, bijvoorbeeld als je je stoort als oneffenheden in je huid als acne, pigmentvlekken, couperose, fibromen of rimpeltjes. Mijn collega’s en ik staan voor je klaar om je huid te verbeteren door middel van onze (huidtherapeutische) behandelprogramma’s. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat schoonheid óók van binnenuit komt, kijken we naar het totaalplaatje. We combineren uiterlijke verzorging (van top tot nét niet je teen) met gezond leven en een uitgebalanceerd voedingspatroon, eventueel aangevuld met supplementen. Je zult zien dat je huid weer gaat stralen, en jij dus ook!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply