Rate this post
 • Breng je huid in topconditie
  Rate this post

  Nieuwe technologie, nieuwe wetenschap, nieuwe huid! Dat is waar LaPerla, praktijk voor huidverbetering voor staat!

  Huidverjonging (anti-aging) wordt bereikt door behandelingen die zich richten op het stimuleren van de huid om zich te vernieuwen. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Voor de huid zijn dit soort behandelingen pure topsport. Voor een topprestatie moeten er voldoende bouwstoffen en voeding aanwezig zijn, anders zal de prestatie onder de maat blijven en het eindresultaat enorm tegenvallen.

  LavieSage
  De route naar een levenslang mooie huid begint dus bij gezonde voeding en huidgerichte voedingssupplementen, ook wel ‘beautysupplementen’ genoemd. In mijn praktijk werk ik met de beautysupplementen van LavieSage. De resultaten die ik bij mijn klanten behaal met deze supplementen, versterk ik met mijn huidverbeterende behandelingen, zoals de facials en peelingen van IMAGE Skincare en behandelingen met de Venus Swan.

  Venus Swan
  Venus Swan is een nieuwe technologie om rimpels te verminderen, de huid strakker te maken, cellulite te verminderen, contourverbetering door lokale vetophopingen aan te pakken en spierverstrakking. De behandeling is veilig, pijnloos en wordt als een heerlijke, ontspannende massage ervaren. De Venus Swan-behandeling is voor het gezicht, de hals en het lichaam. Perfect bij acnelittekens, cellulite, omtrekvermindering, stria, verstevigen van de contouren, huidverstrakking, huidversteviging en rimpelreductie. Na één behandeling is er al een verbluffend resultaat en in kuurvorm is er zelfs langdurig resultaat. Het is een mooi alternatief voor degenen die niet aan de fillers, botox of chirurgische ingrepen willen. Met fillers en botox verbeter je niet de huidkwaliteit, en met de Venus Swan gebeurt dit wel.

  Aanpak huidproblemen
  Verder is LaPerla gespecialiseerd in het behandelen van allerlei huidproblemen, waaronder eczeem, rosacea, psoriasis, gevoelige huid, pigment en acne. De acnebehandelingen worden bij LaPerla vergoed door je zorgverzekeraar, mits je aanvullend verzekerd bent.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply