Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Browtiful!
  Rate this post

  Je vindt het belangrijk om er vrouwelijk en verzorgd uit te zien en je make-up is daar een belangrijk onderdeel van. Een egale huid, een intense blik met mascara en wenkbrauwen die jouw gezicht expressie geven. Alhoewel… als je eerlijk bent, kunnen jouw wenkbrauwen wel een upgrade gebruiken.

  Als je last hebt van dunne, onopvallende of ongelijkmatige wenkbrauwen, dan hoef je niet dagelijks aan de slag met wenkbrauwpotlood en -poeder. Er is een makkelijkere manier die bovendien een mooier resultaat geeft én permanent is: permanente make-up!

  Phi voor perfecte wenkbrauwen

  Phibrows is een microbladingtechniek die volledig is gebaseerd op wiskundige verhoudingen en patronen die uniek zijn voor elk gezicht. De Phi staat ook voor het wiskundige getal 1.618, de ‘gouden ratio’, waarmee de wenkbrauwen ontworpen zullen worden.

  Bij de PhiFusion-techniek, ofwel ‘shading’, wordt met een trillend naaldje een schaduw aangebracht na de microblading om een realistisch effect te creëren. Hierbij wordt rekening gehouden met de natuurlijke lichtval op het gezicht. Er worden verschillende kleuren gebruikt om de kleuren van donker naar licht te vervagen.

  Microblading
  Het toepassen van permanente make-up op de wenkbrauwen door middel van een dun mesje heet ‘microblading’. Hiermee worden de pigmenten aangebracht vlak onder de opperhuid. Dit geeft de eerste weken kleine wondjes, net als bij een tatoeage. Een behandeling bestaat altijd uit twee of drie afspraken voor een optimaal resultaat.

  Studio B

  Je kunt bij Leonie Kuiper van Studio B terecht voor permanente make-up voor de wenkbrauwen en voor een eyeliner of infralash voor de onder- en bovenoogleden. Leonie maakt gebruik van verschillende technieken voor het mooiste resultaat. Je krijgt altijd eerst een uitgebreide intake, zodat jouw wensen helemaal duidelijk zijn en je weet wat je van de behandeling kunt verwachten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply