Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Buitentrainingen zijn helemaal in
  Rate this post

  Wat denk je: gaan ze je dit keer ook weer vragen wat je goede voornemen voor komend jaar is? En ga je dan weer antwoorden ‘Meer bewegen’, net als vorig jaar? Als het je in het bijna voorbije jaar niet gelukt is om de aanbevolen hoeveelheid beweging te halen: niet getreurd! Je kunt het in het komende jaar alsnog beter doen.

  De laatste jaren zijn de buitentrainingen helemaal in. We noemen ze ‘bootcamp’, ‘bikkeltrainingen’, ‘outdoortrainingen’ of ‘BBB Challenge’. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat het gaat om buitentrainingen. De vrouwen die bij Lisa’s Studio trainen, vinden het heerlijk om buiten te trainen. In weer en wind, regen en storm: het maakt hen niks uit. De meeste van deze dames hebben een kantoorbaan, en ze zijn super­enthousiast over deze BBB Challenge training.
  Lisa’s Studio is vorig jaar begonnen met een BBB Challenge (Buik, Billen en Benen training). In de eerste 30 minuten van de les train je puur gericht op conditie met combinatie van de BBB. In de laatste 30 minuten is het een circuittraining waar bijna alle spiergroepen aan te pas komen, met onder andere burpees, planken, squats en push-ups.
  Deze trainingen worden gegeven op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur. De meesten die zich de laatste tijd hebben ingeschreven, waren combinaties van moeder en dochter. Ben jij nu ook zo enthousiast of wil jij jouw vriendin of moeder uitdagen? Twijfel niet en meld je aan voor de BBB Challenge!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply