Rate this post
 • Cavitatie: hét alternatief voor liposuctie
  Rate this post

  Herken je dit? Je bent best tevreden over je figuur, maar je raakt maar niet van plaatselijke vetophopingen af, zoals op je buik, je heupen of je dijen, en het lukt je niet om ze met sporten of lijnen weg te krijgen. Maar je wil ook geen liposuctie. Er is nu een oplossing: cavitatie!

  Cavitatie is een pijnloze methode waarbij door middel van druk- en geluidsgolven vetcellen afgebroken worden in je lichaam. En dit effect is blijvend, omdat het lichaam op de behandelde plek plek geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt.
  Het is dus geen methode om af te vallen, maar om het laatste beetje vet kwijt te raken.

  Natuurlijke manier
  Hoe werkt het? Er wordt een behandelkop op de te behandelen plek geplaatst. Die kop geeft ultrageluidsgolven af, waardoor de vetcellen worden opengetrild. Vervolgens gaat het vet uit de cellen, en dat vet komt in de lymfe en in de bloedbanen terecht. Het komt terecht in de lever en de nieren, en daarna verlaat het via de urine en de ontlasting het lichaam.
  Cavitatie is dus een natuurlijke manier van vetverwijdering met het effect van liposuctie, maar dan zonder pijnlijke en risicovolle operatie! De methode is veilig, kent geen bijwerkingen en is er voor vrouwen én mannen. De behandeling zorgt ook cellulitevermindering en huidverstrakking.

  Behandelingen
  Al na één behandeling is er meetbaar resultaat, maar het is het beste om cavitatie in kuurverband te ondergaan. Een kuur bestaat uit een aantal behandelingen, met een tussenliggende periode van ongeveer een week. Het aantal behandelingen hangt af van de dikte van de vetlaag en van het resultaat dat je voor ogen hebt.

  Wil je ook je ideale lichaam krijgen? Met cavitatie kan het!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply