Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Comfortabel bevallen met HypnoBirthing
  4/4 - (1 stemmen)

  Angst voor een bevalling komt vaak door de negatieve bagage die we meekrijgen in het dagelijks leven omtrent bevallen. Alles wat we zien en lezen in de media, nemen we mee in onze eigen bevalling en zwangerschap. Door deze negatieve verhalen om te vormen tot iets positiefs, zijn we al een stap dichterbij een positieve geboorte-ervaring!

  HypnoBirthing is een cursus die vrouwen en hun geboortepartner voorbereidt op een veilige, eenvoudige en gemakkelijkere manier van bevallen. Je krijgt door het volgen van de cursus een positieve kijk op de geboorte en leert technieken die je tijdens de bevalling kunt gebruiken. Door te werken met (zelf)hypnose, leer je je diep te ontspannen en te focussen op het geboorteproces, waardoor je je lichaam optimaal ondersteunt en gebruik maakt van het natuurlijk pijnstillend vermogen van je lijf. Je komt in een diepe ontspanning die gelijk staat aan dagdromen. Deze ontspanning zorgt ervoor dat het pijnstillende hormoon endorfine zijn werk kan doen.
  HypnoBirthing gaat heel goed samen met een bevalbad: door het warme water kun je je nog beter concentreren op je golvingen en je dus nog beter ontspannen. Ook bevalbaden zijn te huur bij HypnoBirthing & Meer.
  HypnoBirthing & Meer is er ook voor Shantala babymassage. Die stimuleert onder andere de huid, de stofwisseling, de groei en ontwikkeling van je baby. Bovendien versterkt het de band met je kind. De Shantala babymassage kan gegeven worden aan baby’s vanaf 6 weken oud en biedt volledige ontspanning, waardoor baby’s langer en dieper slapen. Ook verlicht de massage de pijntjes bij darmkrampjes.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply