Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Dans jezelf fit en gezond!
  Rate this post

  Dansen is dé manier om fit en gezond te worden en te blijven. In de afgelopen jaren hebben steeds meer mensen kennisgemaakt met het fenomeen Zumba. Deze in Amerika ontwikkelde work-out is in de afgelopen jaren verder ontwikkeld.

  Naast de reguliere moves worden in de huidige Zumba lessen van Melanie in Motion ook Zumba Toning, Zumba Core (buikspieren) en Zumba Glutes (bilspieren) oefeningen in de dans-/ fitnessroutines vewerkt. In een relatief korte periode helpt deze uitdagende work-out bij de opbouw van de coördinatie en het spieruithoudingsvermogen. Met Zumba van Melanie in Motion dans je je een weg naar een fitter en gezonder lijf!

  Afvallen
  Bij Melanie in Motion kun je op een gezonde manier kilo’s afvallen, zonder shakes of supplementen. Je krijgt persoonlijke begeleiding en onbeperkte deelname aan Zumba en outdoortrainingen. Deze begrippen vormen de basis van je nieuwe lifestyle. Verder regelmatig en gezond eten, wel liefst 5 keer per dag. Wekelijks ontvang je een op maat gemaakt weekmenu, waar het hele gezin gewoon van kan mee-eten. Kijk voor meer informatie op de website.

  Verlies jezelf in de muziek
  Vanaf het eerste moment dat de muziek start, word je opgepakt door de aanstekelijke energie van Melanie Wesseling. De heerlijke muziekklanken doen je vergeten dat je aan het sporten bent. De cooling-down die elke les live wordt verzorgd, maakt dat het een unieke sportervaring is. Zumba bij Melanie in Motion is een feestje!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply