Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De beste zorg voor de eerste dagen
  Rate this post

  Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een bijzonder ­moment in je leven, want in je buik groeit een wonder: een nieuw leven. Ga zoveel mogelijk genieten van deze periode, en kies voor de juiste kraamzorg.

  Kraamzorg begint bij de geboorte en is de zorg voor moeder en kind gedurende de eerste week na de bevalling. Bij een bevalling thuis of in het ziekenhuis verleent de kraamverzorgende assistentie en ondersteuning aan de verloskundige. Dit betekent dat zij in veel gevallen aanwezig is op het moment dat jouw kindje geboren wordt. Indien je in het ziekenhuis bevalt zonder assistentie van de kraamverzorgende, zal zij er voor je zijn wanneer je thuiskomt, ook al is dat in de avond of nacht. Tijdens de kraamperiode is de kraamverzorgende jouw steun en toeverlaat. Het is belangrijk dat je goed kunt herstellen van de bevalling en begeleiding krijgt bij de verzorging van je pasgeboren baby. Een kraamverzorgende zal zorgdragen voor de verzorging van jou en je baby en overige gezinsleden. Daarnaast geeft zij informatie over je lichamelijke herstel en de voeding van je baby. Onze persoonlijke aandacht staat garant voor de beste zorg aan jou en je baby!

  Professionele zorg
  Persoonlijke aandacht is maar één van de troeven die BabyCare inzet. Kwaliteit staat voorop. Wij zijn dan ook HKZ-ISO-gecertificeerd; in de kraamzorg het hoogst haalbare certificaat. Daarnaast bezitten wij het internationale certificaat ‘Zorg voor Borstvoeding’ van WHO/UNICEF. Dit alles vereist procedures, protocollen en regelmatige opleiding. Alle kraamverzorgenden zijn dan ook uiterst deskundig. Zo zijn zij bijvoorbeeld geschoold in het verlenen van acute zorg en het begeleiden van borstvoeding.
  Wanneer je meer complexe vragen hebt over borstvoeding, kun je bij onze lactatiekundige terecht. Daarnaast werkt je kraamverzorgende ook nauw samen met je verloskundige, ziekenhuis en jeugdgezondheidszorg.

  Iedere geboorte is uniek
  Met BabyCare Kraamzorg kies je voor jarenlange kennis en ervaring. Onze enthousiaste en deskundige kraamverzorgenden zorgen voor begeleiding, ondersteuning en een onvergetelijke kraamperiode. Wij stemmen onze zorg af op jouw persoonlijke behoefte. Tijdens het persoonlijke intakegesprek zullen wij je wensen en bijzonderheden bespreken en deze vastleggen in je dossier, zodat bij aanvang van de zorg je kraamverzorgende op de hoogte is van je specifieke wensen. Zo zal de zorg op je wensen zijn afgesteld. ‘Kraamzorg op maat’ noemen wij dat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply