Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De diëtist begeleidt je coachend bij het afvallen
  Rate this post

  Het is weer de periode van goede voornemens, en wellicht is jouw goede voornemen, net als dat van veel andere vrouwen, ‘afvallen’. Wil je van je overgewicht af en wil je een goede leefstijl, laat je dan begeleiden bij het afvallen.

  Arne Blaas als diëtist staat voor het bereiken van een gezonde levensstijl. Schuif je goede voornemens dit jaar dus niet voor je uit, maar ga er dit jaar 100% voor!
  De succesformule voor gewicht verliezen is voor iedereen anders qua gewoonten, voorkeuren en sociale omgeving. Maar als de juiste formule gevonden is, volgt de weg naar succes vanzelf. Arne is van mening dat, wanneer mensen gelukkiger zijn en meer zelfvertrouwen hebben door een goed resultaat, de cijfers op de weegschaal van ondergeschikt belang zijn.
  Jouw persoonlijke advies bestaat uit een intakegesprek waarin je huidige eetpatroon wordt besproken. Hieruit worden realistische en haalbare doelen opgesteld die stapsgewijs uitgevoerd gaan worden. Vervolgens wordt een coachend proces ingezet waarbij eventuele problemen en barrières worden besproken. Daarnaast heeft Arne goede samenwerkingen met personal trainers in Nieuwegein en ­IJsselstein die het bewegen kunnen stimuleren en het gehele proces kunnen verbeteren. Want verantwoorde voeding en voldoende bewegen gaan tenslotte hand in hand. Naast de adviezen om gewicht kwijt te raken kun jij bij Arne ook terecht voor adviezen die betrekking hebben op gewichtstoename, (zwangerschap)diabetes, cholesterol, hypertensie en voedingsallergieën.
  Dus kom in 2016 in actie en ga samen met Arne de uitdaging aan om een gezondere levensstijl te bereiken!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply