Rate this post
 • De metamorfose van Yolanda
  Rate this post

  Even voorstellen; Yolande is 33 jaar, woont in Vleuten en werkt als klantmanager bij de gemeente Zoetermeer. Hoe vond je het? Yolande: ‘Superleuk! Toen ik hoorde dat ik de metamorfose gewonnen had via mijn sportschool Curves, was dat een aangename verrassing. Ik ben onlangs in korte tijd veel afgevallen en de metamorfose kwam dan ook op het juiste moment. Ik ben een paar uur in de watten gelegd.Dat was echt genieten! De fotoshoot was wat onwennig, omdat ik niet dagelijks voor de camera sta, maar het was ook een heel leuke ­ervaring. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik heb al heel veel complimenten ­gekregen. Kortom: een erg geslaagde ­metamorfose!

  Haar
  De grootste verandering zit ‘m in de kleur van het kapsel. We hebben een mooie coupe gemaakt in een warme kleur die past bij haar huid, met winterse kleurschakeringen. Daarbij hebben we rekening gehouden met de wensen van Yolanda. We hebben veel afgehaald van de achterkant en er een boblijn in gemaakt, en de voorkant hebben we pittiger gemaakt. Zo hebben we Yolanda een krachtigere uitstraling gegeven!

  Visagie
  Bij de make-up hebben we gekeken naar de kleur van de huid en het haar, en de kleuren daarop afgestemd. We hebben gekozen voor een natuurlijke, verzorgde look. De wenkbrauwen hebben we geëpileerd met touw, en de lippen hebben we een subtiele kleur gegeven. Ook hebben we een lijntje op de bovenlip gezet, om die groter te laten lijken. Ten slotte heeft de nagelstyliste een gellak gedaan op de eigen natuurlijke nagels van Yolanda, in een natuurlijke, zachte kleur.

  Kleding
  Yolande heeft enkele setjes gepast en dit setje paste het beste bij haar. Hier voelde ze zich ook fijn in. Ze is vrij lang en deze pantalon is supergeschikt voor dames met lange benen. Een lange blazer is ook top voor Yolande, want een korte blazer laat haar nog langer lijken. Met het oog op de feestdagen is dit een superleuke set waar ze zich ook lekker in voelt, en de set is ook prima om mee naar het werk te gaan!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply