Rate this post
 • De modellen die jij zoekt
  Rate this post

  Ben je op zoek naar modellen voor een winkelshow, fotoshoot, reclame, ‘ladies night’ of een ander evenement? Jamm Models is een modellenbureau dat al 35 jaar ervaring heeft met allerlei soorten evenementen. Ook de modellen die jíj zoekt, zijn te vinden bij Jamm Models!

  Het bureau is 5 jaar geleden overgenomen door Jen-ai Monsma, die daarvoor zelf jarenlang model was voor Jamm Models. Jamm Models staat voor creatieve shows, waarbij ook zang, muziek, dans en acrobatiek tot de mogelijkheden behoren! Het bestand bestaat op dit moment uit 70 modellen (mannen en vrouwen) in de leeftijd van 18 tot boven de 50 jaar, met verschillende kledingmaten. Dus ook modellen met een maatje meer zijn vertegenwoordigd, en dat is handig als je bijvoorbeeld kleding wilt laten zien die door mensen met verschillende maten gedragen kunnen worden.

  Team
  De modellen van Jamm Models hebben allemaal een cursus gevolgd en worden goed begeleid, zowel voor en tijdens als na een show. Belangrijk bij de werkzaamheden is dat de modellen samen, als team, werken aan een geweldige presentatie, en dus voor elkaar klaarstaan.

  Kijk op de website voor meer informatie, foto’s en video’s!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply