Rate this post
 • De nieuwste boxspring trends van dit moment
  Rate this post

  Vroeger werd de slaapkamer alleen gebruikt om in te slapen. Tegenwoordig gebruiken we de slaapkamer ook steeds vaker om even tot rust te komen of je terug te trekken. Daardoor wordt de slaapkamer steeds persoonlijker. Bij het uitkiezen van een bed, is naast het slaapcomfort ook steeds belangrijker hoe het bed eruit ziet. Als je kiest voor een boxspring dan zijn dit de trends van dit moment.

  Luxe boxsprings
  We kijken steeds meer naar de uitstraling van een hotelkamer bij het inrichten van de slaapkamer. Daar hoort een boxspring bij. Een van de trends van dit jaar is de luxe boxspring. Mooie brede hoofdborden in de stijl van je interieur, of boxsprings gemaakt van luxe materialen zoals leer of fluweel. Ook boxsprings met een apart design zijn in. Bijvoorbeeld een hoofdbord dat iets wijder uitloopt. Dit ziet er voor het oog er mooi uit en geeft die extra luxe uitstraling die je zoekt op de slaapkamer.

  Boxsprings in andere kleuren
  Rust in je slaapkamer is belangrijk. Daarom werden slaapkamers vroeger vaak in het wit uitgevoerd. Maar wit is niet de enige kleur die rust uit kan stralen. Je kunt ook kiezen voor aardse kleuren in je slaapkamer, zoals mosgroen, lichtblauw en terracotta kleuren. Deze kamer geven net wat meer sfeer aan je slaapkamer dan wit. Om deze kleuren terug te brengen in je slaapkamer kun je kiezen voor een boxspring in een van deze kleuren. Kies bijvoorbeeld voor Auping boxsprings als je op zoek bent naar een boxspring in een andere kleur.

  Voetborden
  We weten allemaal dat een boxspring een hoofdbord heeft. Maar wist je ook dat je je boxspring kunt uitbreiden met diverse voetborden? Schuift je matras altijd weg, of vind je je boxspring net niet helemaal compleet? Dan is een voetbord de oplossing. Een voetbord kun je in allerlei soorten krijgen en zijn bijna altijd aan je huidige boxspring te bevestigen. Er zijn ook voetborden met extra’s. Wat dacht je van een voetbord met een ingebouwde tv-lift? WIl je bijvoorbeeld op zondagochtend graag tv kijken vanuit bed? Koop dan een voetbord met een ingebouwde tv-lift. Ben je klaar met televisiekijken, dan verdwijnt de televisie met een druk op de knop volledig in het voetbord. De bedrading is eenvoudig weg te werken.

  Boxsprings met technische snufjes
  Steeds populairder worden boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Met een druk op de knop zit je wat rechtop in bed om bijvoorbeeld televisie te kijken. Vind je het fijn om met je voeten wat hoger te liggen als je rugklachten hebt. Het kan allemaal met een elektrisch verstelbare boxspring. Met een elektrisch verstelbaar bed geniet je van extra veel luxe in je slaapkamer. Net alsof je in een luxe hotel bent.

  Pocketveren
  Pocketveren matrassen zijn de meest verkochte matrassen en worden ook gebruikt in boxsprings. Een pocket matras biedt veel steun aan je lichaam en ventileert goed. Daarom is het matras koeler en droger dan andere matrassen. In een pocketveren matras zijn de veren verpakt in zakjes. Het zakje dat om de veren heen zit, zorgt ervoor dat deze niet in elkaar blijven haken. De pockets worden bij elkaar gehouden door schuimrubber. Hoe hard of zacht een pocketmatras is wordt bepaald door de dikte van het staaldraad. Plaatselijk kunnen de veren zachter of steviger gemaakt worden. Zo ontstaan er zones in het matras die het lichaam gelijkmatiger onderstuenen.

  Boxspring verlichting
  Een lampje bij je boxspring maakt je slaapkamer helemaal compleet. Handig om te zien waar je bent als je ‘s nachts naar de wc moet en het is erg donker in de slaapkamer. Er zijn verschillende manieren om je boxspring te verlichten. Zo kun je kiezen voor lichtjes voor het hoofdbord die je makkelijk kan monteren. Een andere mogelijkheid zijn speciale lichtjes voor onder het bed die automatisch aangaan als je uit bed stapt. Super handig!

  Bedbankje
  Weet jij ook nooit waar je je kleren neer moet leggen als je gaan slapen. Vind je het handiger om stevig te zitten als je je schoenen aantrekt? Een bedbankje voor achter je boxspring is multifunctioneel. Bedbankjes heb je in verschillende soorten, maten en uitvoeringen. Kies voor een bedbank in dezelfde stijl als je boxspring om je slaapkamer helemaal af te maken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply