Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • De work-out die kort en effectief is
  Rate this post

  Je weet natuurlijk allang dat sporten gezond voor je is. Je neemt jezelf geregeld voor om je sportkleding achter uit de kast te trekken, maar het komt er nooit van. Er zijn zo veel andere dingen die elke dag je aandacht vragen: je werk, je gezin, de boodschappen en je vriendinnen.

  Je zoekt een work-out waarvoor je weinig van je kostbare vrije tijd moet inleveren, maar die toch effectief is. Wat je misschien niet wist, is dat zo’n manier van sporten tegenwoordig bestaat! Vanaf nu heb je dus geen smoesjes meer om fitter te worden.

  20 minuten trainen is genoeg
  Doe je een Bodytec work-out, dan heb je zelfs aan 20 minuten trainen per sessie genoeg. Je traint in die tijd je hele lichaam door middel van de EMS (Electrical Muscle Stimulation) techniek. Tijdens het sporten draag je een pak met elektroden dat acht verschillende spiergroepen stimuleert. Hierdoor wordt meer dan 90% van de spiervezels aangespannen. Bij een standaard krachttraining is dit ongeveer 50%. Hiermee is de korte training net zo effectief als 3 trainingssessies van 60 minuten in de sportschool. Al snel zie je dat je centimeters verliest en voel je je fitter en gezonder. Ook wordt de opname van zuurstof door het lichaam vergroot en krijgt je lichaam meer stabiliteit. De doorbloeding wordt bevorderd en hetzelfde geldt voor de stofwisseling en vetverbranding van het lichaam.

  Pak je ‘probleemzones’ aan
  Lukt het je maar niet om overtollig vet bij je buik, billen en benen weg te krijgen? Met de VacuShaper® gaat het je wél lukken!
  De VacuShaper® maakt gebruik van vacuümtherapie, die het vetverbrandingsproces bevordert. Trainen op een elliptical, of ‘loopband’, in een vacuümcabine leidt tot een verbetering van de bloedcirculatie in de huid en in de dieper gelegen huidlagen van dijen, zitvlak, taille, heupen en buik. Met andere woorden: dé probleemzones bij vrouwen waar op natuurlijke wijze vet voorkomt.
  De ellipsvormige beweging zorgt voor een optimale bloedcirculatie en zorgt ervoor dat het lichaam energie vraagt. Vacuüm zorgt ervoor dat er weer een doorbloeding plaatsvindt tussen de cellen bij billen, buik en benen. Dit resulteert in minder centimeters, doordat de cellen hun vet afstaan om te verbranden in het hele lichaam.
  Het beste resultaat krijg je als je de VacuShaper® minimaal 2 keer per week gebruikt.

  Over Slim & Beautiful
  Slim & Beautiful is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met overgewicht. Je kunt in de ruime salon in een ontspannen sfeer de behandelingen ondergaan of sporten. Dit kun je alleen doen, maar eventueel ook tegelijkertijd samen met een partner, vriendin, moeder of zus(je).
  Je kunt bij Slim & Beautiful terecht voor Miha Bodytec, de VacuShaper®, de TFM-methode, de QB Lipo III, lymfedrainage, Arosha Bodywraps, PowerSlim, NewFigure en Slinc.
  Slim & Beautiful is, behalve in Middelburg, ook gevestigd in Goes. Hier kun je terecht voor Bodytec, afslanken met NewFigure en PowerSlim.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply