Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Durf te lachen!

  Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Dit is wellicht één van de meest gebruikte spreekwoorden in onze taal. En zo waar! Want lekker lachen is gezond voor lijf én leden. Wist je dat door te lachen ons lichaam het gelukshormoon endorfine aanmaakt? Endorfine zorgt er onder andere voor dat wij minder stress ervaren in ons lichaam. Bovendien ‘masseert’ een goede lachbui onze organen en levert de slappe lach ons net zoveel vitaliteit op als een step- of jogsessie van twintig minuten.

  Misschien herken je het. Er zijn mensen voor wie voluit lachen niet zo ontspannend en vanzelfsprekend is. Eén van de redenen hiervoor kan zijn dat men zich schaamt voor het gebit door bijvoorbeeld verkleurde, scheve of ontbrekende tanden. Dat is heel begrijpelijk, maar tegelijkertijd ook nergens meer voor nodig. Want met de huidige technieken kan een kleine cosmetische aanpassing al een wereld van verschil maken!

  Ieder gebit is uniek, iedere tandtechnische oplossing is maatwerk. Team Tanden van André Hofmann Tandtechniek is gespecialiseerd in mooie oplossingen voor elk gebit. Het team werkt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen en de nieuwste innovatieve digitale technologie, zonder de ambachtelijke schoonheid van het tandtechnische vak uit het oog te verliezen. ‘Als het om maatwerk gaat, is naast kennis en kunde het persoonlijk contact met zowel tandarts als ook de patiënt uiterst belangrijk’, stelt eigenaar en tandtechnicus André Hofmann. ‘Hét sleutelwoord is, wat ons betreft, ‘communicatie’. Het zorgvuldig uitwisselen van tandheelkundige inzichten enerzijds en de diverse tandtechnische mogelijkheden anderzijds leidt altijd tot het beste resultaat voor de patiënt. De tandtechnische werkstukken worden van A tot Z door ons team zelf in-house gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om ná iedere stap mee te kijken of te passen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.’

  Kroon- en brugwerk
  Team Tanden / André Hofmann Tandtechniek is ­gespecialiseerd in esthetisch kroon- en brugwerk en gevestigd in Hoorn aan de Pakhuisstraat 5 en binnen TOED Alkmaar. Het team werkt voor tandartsen in heel Noord-Holland. De medewerkers rijden dagelijks routes van en naar onder andere Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Hoorn, overig West-Friesland en de kop van Noord-Holland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply