Rate this post
 • Een gezonde huid, een leven lang
  Rate this post

  Tegenwoordig zijn we ons er steeds meer van bewust dat het belangrijk is om onze huid goed te verzorgen. Huidverzorging is niet meer weg te denken. Je huid is tenslotte je visitekaartje!

  Iemand die dit als geen ander weet is Kathy Hummel, eigenares van Cate Cosmetics in Drachten. In haar instituut, waar de nadruk ligt op huidverbetering en permanente make-up, helpt ze cliënten die te maken hebben met bijvoorbeeld een gevoelige huid, acne, rosacea of een oudere, verslapte huid. Doel van de
  behandelingen is om de huid weer in balans
  en goede conditie te brengen én te houden.
  ‘We zijn bewust met onze voeding bezig en letten steeds meer op wat erin zit. Dit geldt ook voor de producten die we op onze huid smeren. Vaak genoeg nog bevatten huidverzorgingsproducten ingrediënten die niet werken, allergieën verergeren of schadelijke stoffen bevatten’, vertelt Kathy. ‘In de behandelingen werk ik met de uitstekende huidverbeterende producten van Rejuvi en Dermalogica; topmerken en producten die ingrediënten bevatten die bewezen hebben dat ze werken. Voor mij staan kwaliteit, deskundigheid en persoonlijke aandacht voorop!’
  Elke behandeling wordt gestart met een korte maar totale huidanalyse van het gezicht, de essentiële basis van iedere gezichtsbehandeling. Deze huidanalyse geeft inzicht in jouw huidconditie, waardoor het mogelijk is een behandeling op maat te geven en advies over hoe je jouw huid thuis moet verzorgen en met welke producten.
  Een regelmatig bezoek aan het instituut en het dagelijkse gebruik van de juiste producten zorgen ervoor dat je huid er weer fris en stralend gaat uitzien. Maak snel een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply