Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een jonge, frisse look voor jou!
  Rate this post

  Veel zaken die te maken hebben met jeugd, heb je met plezier achter je gelaten. Studeren, jeugdige onzekerheden, gierende hormonen… Meewarig zie je je puberzoon of -dochter door de fase gaan die je zelf gelukkig al heel lang geleden hebt afgesloten. Maar er is één ding dat je graag terug zou willen, maar nooit krijgt. En dat is de mooie, gladde huid die hoort bij het jong zijn.

  Want de laatste jaren zie jij jouw huid steeds meer achteruitgaan. Die eens zo stralende huid vertoont nu echt de eerste tekenen van huidveroudering. Vreselijk vind je het niet, maar je ziet die lijntjes en rimpeltjes toch liever vertrekken. Er zijn veel mogelijkheden om je huid een opfrisser te geven. Maar misschien vind je het lastig te weten wat verjongingsbehandelingen nou precies behelzen.

  Fijne lijntjes en rimpeltjes
  Dokter André is cosmetisch arts en kan je alles vertellen over huidverbetering of -verjonging. Maar allereerst is het nuttig te weten wat huidveroudering nu precies is. Doordat je gezichtsuitdrukkingen vaak herhaalt, worden er fijne lijntjes gevormd in je huid. Een jonge en vitale huid lost dit op door collageen en elastine aan te maken. Dit zijn belangrijke bouwstenen die zorgen voor stevigheid en elasticiteit. Maar naarmate je ouder wordt, neemt de productie van deze stoffen steeds meer af. Het gevolg? Een verslapte huid die elasticiteit en weerbaarheid mist, waardoor lijntjes en rimpeltjes tevoorschijn komen.

  Steeds meer methodes
  Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer geavanceerde methodes om je huid enorm te verbeteren. En Dokter André weet hier natuurlijk alles van. Met enthousiasme vertelt hij: ‘Graag vertel ik mensen meer over de mogelijkheden. Neem nu bijvoorbeeld fillers, en dan met name hyaluronzuurfillers. Hyaluronzuur is een wateraantrekkende stof die bijna overal in ons lichaam voorkomt, en vooral in ons grootste orgaan, de huid, een belangrijke functie vervult. Het zorgt namelijk voor stevigheid en elasticiteit.’

  Nieuwe producten
  ‘Er is een paar fabrikanten in de wereld dat in hun laboratoria dit hyaluronzuur kunnen produceren’, vervolgt Dokter André. ‘Dit leveren ze aan andere producenten die daar weer nieuwe producten van maken voor geneeskundige en cosmetische toepassingen. Hierbij kun je denken aan Stylage, een filler met hyaluronzuur. Als arts houd ik mij tegenwoordig vooral bezig met de medisch-cosmetische behandelingen, waaronder fillers, waarbij de kwaliteit van de huid verbeterd wordt en de lippen meer volume en een gezondere uitstraling krijgen. Zelf werk ik graag met Stylage, vooral wanneer ik de lippen doe.’

  What you see is what you get
  Dokter André legt uit: ‘Stylage bevat namelijk een speciale toevoeging (Mannitol) die ervoor zorgt dat er minder zwelling ontstaat door de prikjes. Op die manier is al tijdens en na de behandeling het uiteindelijke effect goed zichtbaar. Kortom: what you see is what you get.’ Verder benoemt Dokter André: ‘Ook voor andere toepassingen zoals diepe lijnen of plooien maak ik graag gebruik van Stylage, omdat eventuele ontstane roodheid door de prikjes met dit product weer snel verdwijnen. Zo kunnen mijn cliënten meteen na de behandeling hun dagelijkse activiteiten weer hervatten. Wel raad ik hen aan de eerste dagen na de behandeling niet zwaar te sporten, maar dat geldt voor alle behandelingen met fillers of met botox!’

  Er zijn veel fabrikanten die hyaluronzuur leveren voor fillerbehandelingen. Deze fabrikanten behandelen het hyaluronzuur zodanig, dat het die eigenschappen heeft die nodig zijn in de verschillende toepassingsgebieden. Deze toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld:
  – lippen
  – rimpels
  – gezichtsplooien

  Gratis vrijblijvend consultgesprek
  Of je nou rimpels of plooien wilt verminderen, van je fronsrimpels af wilt, of volle, gezonde en glanzende lippen wilt: bij de ruim ervaren cosmetisch arts Dokter André ben je aan het juiste adres! André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. Zijn doel is om je gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht behouden blijft. Een natuurlijk resultaat dus. Tijdens de eerste, vrijblijvende afspraak bespreken jullie samen jouw wensen en verwachtingen. Jullie bekijken welke behandeling het beste bij jou past. Dokter André neemt alle tijd voor je en voorziet je van een eerlijk advies. Ook krijg je een prijsopgave. Uiteindelijk maak jij de keuze die goed voelt en helemaal bij jou past. Als je dit wilt kun je, als de tijd dat toelaat, meteen behandeld worden. Maar je kunt er natuurlijk ook even over nadenken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply