Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Een scan geeft duidelijkheid
  Rate this post

  Soms zit je gewoon niet lekker in je vel en ervaar je pijnen die niet aanwijsbaar zijn. Gelukkig is er een manier die aan het licht brengt wat er aan de hand is.

  Door middel van de ES Teck (elektro sensor techniek) bodyscan verkrijg je binnen enkele minuten een analyse van de conditie van je hersenen, hart- en bloedvaten, ademhalingsstelsel, spieren- en zenuwstelsel, spijsverteringsstelsel et cetera. De scan geeft je alle kennis over je lichaam die je nodig hebt om beter in het leven te staan. Je kunt de conditie van je lichaam onder ogen zien en je weet waar de eventuele pijn door veroorzaakt wordt.

  Regelsystemen
  Het ES Teck systeem is een programmeerbaar elektro medisch systeem dat verschillende parameters in het lichaam meet en zo een totaalbeeld geeft van de conditie van je lichaam. Een goede staat van het lichaam wordt gekenmerkt door de goede werking van een aantal systemen. Het autonome zenuwstelsel en het hart- en vaatstelsel zijn de belangrijkste regelsystemen van het lichaam. Het ES Teck systeem kan deze beide systemen in beeld brengen en laat ook zien waar het probleem zit, omdat alle parameters berekend worden.

  Grondige analyse
  De analyse van de bodyscan is grondig, accuraat en volkomen pijnloos. Tijdens de ES Teck bodyscan wordt er gebruikgemaakt van zes elektrodes. Je handen en voeten worden op een plaat gelegd en er wordt een apparaatje om je vinger geplaatst. Ook worden twee elektroden op je voorhoofd geplakt. De meting duurt slechts vier minuten en vindt plaats terwijl je zit. Het nabespreken van de ES Teck bodyscan neemt de meeste tijd in beslag. Meestal weet je na een halfuur wat er gaande is in je lichaam en wat je eraan kunt doen om je gezondheid te bevorderen.

  In beeld
  Het ES Teck systeem brengt diverse zaken van je lichaam in beeld: biochemische, hormonale en neuro-hormonale huishouding; Body Mass Index en lichaamssamenstelling; cellulaire mitochondriële activiteit en organische enzymactiviteit, functionele status van organen als lever, hart, longen en nieren; zuur-basehuishouding en zuurstof-, koolstofdioxide- en ATP-huishouding.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply