Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Een stralende Kerst!

  Na een jaar vol stress, weinig uitgaan, een vakantie die niet door kon gaan en werken vanuit huis terwijl je tegelijkertijd ook nog eens je kinderen moest bezighouden, heb jij wel een relaxmoment voor jezelf verdiend. Het is dan ook de hoogste tijd om eens lekker verwend te worden met een heerlijke gezichtsbehandeling, want onder al die stress en het vele binnen zitten, heeft jouw huid wel te lijden gehad. Geef jezelf deze donkere maanden van het jaar daarom eens wat quality time cadeau zodat jij er straks tijdens de feestdagen weer stralend uitziet.

  Tip van Fenna
  Fenna Koedooder is schoonheidsspecialiste bij The Beauty Venue: ‘Wanneer je een feestje hebt of als je er tijdens de Kerstdagen mooi wilt uitzien, zou ik je een Hydrafacialbehandeling aanraden. Het geeft je huid meteen een mooie glow. Het kan in kuurverband overigens ook heel goed worden toegepast als behandeling tegen diverse huidproblemen, zoals pigmentvlekken, acne, rosacea, eczeem, psoriasis en littekens.’
  Bij Fenna kun je terecht voor schoonheids-, wenkbrauw- en huidverbeterende behandelingen. Daarnaast zet ze permanente make-up en is ze ook nog de social-media-specialist van de kliniek.

  Jades advies
  Huidtherapeute Jade Wagenaar: ‘Wanneer je de dag voor een feestje of speciale gebeurtenis een chemische peeling laat doen, krijgt je huid een mooie glans. Wanneer je huid beschadigd of verouderd is, geeft een diepe peeling in kuurverband ook heel mooie resultaten. Daarmee werk je dieper op de huid in, waardoor deze zich gaat vernieuwen. Dat geeft een aantal dagen na een behandeling eerst wat schilfertjes, maar daarna krijg je er een mooie, nieuwe huid voor terug.’
  Jade verbetert met haar behandelingen huidproblemen zoals acne, pigmentvlekken, huidveroudering en littekentjes.

  Tatjana’s tip voor Kerst
  Dokter Tatjana Water: ‘Bij huidveroudering geeft een skinbooster prachtige resultaten. Door zuiver hyaluronzuur in de huid te spuiten, wordt je huid aangezet om collageen, vetweefsel en elastine aan te maken. Het is geen filler, die een rimpel opvult, maar het verspreidt zich meteen door meerdere huidlagen, waardoor deze allemaal weer stevig en gezond worden. Het vermindert lijntjes en verstevigt de huid.’
  Tatjana is verantwoordelijk voor de injectables, medische en chirurgische behandelingen bij The Beauty Venue.

  Peel2Glow cadeau
  Ben je geïnteresseerd in één van de behandelingen die Fenna, Jade en Tatjana aanbevelen? Maak dan snel een afspraak, want in december krijg je een gratis Peel2Glow (duoproduct voor thuisgebruik om de huid te exfoliëren, voeden en te laten stralen) cadeau voor een instant stralende huid tijdens de feestdagen!
  www.thebeautyvenue/stralende-kerst

  Cadeautips
  Zoek je nog een origineel cadeau? The Beauty Venue heeft leuke suggesties:
  – NuFace sets voor thuis (Break The Ice edition): hét antwoord voor gezichtscontouring, verstrakking en versteviging van een verouderde huid. Het apparaatje op basis van microstroom wordt ook wel aangeduid als de ‘5-minuten-facelift’ als fitness voor je huid. Gewoon thuis!
  – Peel2Glow sets: de vloeistoffen uit de ampullen ‘peel’ en ‘glow’ die je huid exfoliëren, voeden en laten stralen, zijn geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijden.
  – Cadeaubonnen voor een behandeling bij The Beauty Venue
  www.thebeautyvenue.nl/winkel

  The Beauty Venue biedt de volgende behandelingen:
  – ooglidcorrecties; plasmage en operatief
  – injectables; botox & fillers
  – Profhilo bio remodelling
  – echografie
  – draadlift
  – (medical) peelings
  – vitamine-infuus
  – huidtherapie
  – permanente make-up
  – wimpers en wenkbrauwen epileren en verven
  – make-up en visagie
  – schoonheidsbehandelingen
  – HydraFacial reinigen & hydrateren
  – Dermapen microneedling
  – tatoeage verwijderen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply