Rate this post
 • Een work-out voor je gezicht
  Rate this post

  Je wilt er goed uitzien en daarom verzorg je je huid goed. Je eet gezond en gevarieerd, rookt niet en sport twee keer in de week. Toch kun je niet voorkomen dat je huid langzaam veroudert. Je ziet het wanneer je in de spiegel kijkt. De eerste rimpeltjes zitten er al, je kaaklijn oogt minder strak en je huid ziet er slap en flets uit. Het verouderingsproces is niet te stoppen, maar toch kun je er, zonder al te heftige ingrepen, wel voor zorgen dat je uiterlijk past bij hoe je je voelt: fit en gezond!

  Al ver voordat de eerste rimpeltjes zichtbaar worden, is het proces van huidveroudering al ingetreden. Je huid wordt dunner is daardoor kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. Dat merk je doordat je huid droger wordt en er valer uitziet. Verder neemt de hoeveelheid collageen, een stofje in je huid dat voor stevigheid zorgt, en elastine, wat je huid soepel en rekbaar maakt, af. En dat wordt aan de buitenkant steeds zichtbaarder.

  Bindweefselmassage
  Een goede manier om huidveroudering preventief aan te laten pakken is een bindweefselmassage. Dit is geen ontspannende massage, maar een pittige work-out voor je huid. Met stevige massagegrepen wordt je huid van binnenuit aan het werk gezet, zodat je huid verstevigt. Daarnaast werkt de massage stimulerend op de doorbloeding, waardoor werkstoffen van je huidverzorging weer worden opgenomen en je huid er weer fris en stralend uitziet.

  Microneedling
  Ook microneedling is een effectieve anti-aging techniek. Het zorgt voor huidverjonging en verbetering van de huidstructuur, maar kan ook worden ingezet als littekentherapie. Met een minuscuul naaldjes worden kleine gaatjes in de huid gemaakt. Deze zijn zo klein dat ze nauwelijks te zien zijn en ook geen wondjes achterlaten. Ze zorgen ervoor dat je huid nieuw weefsel gaat aanmaken, waardoor je huid voller en mooier wordt: huidverbetering van binnenuit en vermindering van littekens en pigmentatie.

  Over Spa Cube
  Bij de ervaren huidspecialisten van Spa Cube ben jij aan het juiste adres voor alles op het gebied van huidverbetering en het verouderingsproces. Spa Cube is gespecialiseerd in anti-aging en weet het beste uit jouw huid naar boven te halen. In de fijne ambiance in hartje Utrecht komen beauty, hoge kwaliteit, ultieme relaxmomenten en excellente service samen.
  Jouw gezichtsbehandeling, manicure of pedicure wordt met uiterste zorg uitgevoerd. Aandacht voor jou, een heerlijke kop koffie of thee en persoonlijk advies maakt iedere behandeling tot een unieke beleving! Gun jezelf die luxe!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply