Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Eerste hulp bij de laatste loodjes
  Rate this post

  Fladderende rokjes, fijne topjes, luchtige zwierige zomerjurkjes, én natuurlijk: bikini’s, tankini’s en badpakken! De zomer is in aantocht! Omdat je op je mooist naar het strand wilt, eet je gezond en zorg je voor genoeg beweging. Toch zou je willen dat je buik net iets strakker was, en de sinaasappelhuid op je bovenbenen net iets minder zichtbaar, voordat je het strand op gaat.

  Maar wat je ook probeert, je krijgt die laatste vetrolletjes er maar niet afgetraind. Is er dan echt geen magisch trucje of geweldige tip die je kan helpen met die laatste loodjes? Magie is het niet, maar misschien hebben we wel een tip voor je waar je zelf nog niet aan had gedacht.

  Moeilijke zones
  Sommige zones van het lichaam of gezicht zijn moeilijk te trainen. Dus als je al zo lang sport, maar nog niet helemaal tevreden bent over het resultaat, is cryolipolyse ook iets voor jou! Cryolipolyse is geen afslankmethode, maar een manier om op bepaalde plekken vet te laten verwijderen door middel van bevriezing van de vetcellen. Op die manier voel jij je nog mooier in je bikini of badpak deze zomer!

  Vetcellen worden afgevoerd
  Op het gebied van cryolipolyse is Cryo21 de nieuwste ontwikkeling. Tijdens een Cryo21-behandeling wordt met behulp van een non-invasieve applicator vetweefsel nauwkeurig gekoeld. Dit betekent dat het apparaat niet ‘in’ je lichaam komt, maar alleen óp je huid. Jiska Payet werkt met Cryo21 in haar salon: ‘Een groot voordeel van de Cryo21-behandeling is dat ook het omhulsel vernietigd wordt, waardoor het zich niet opnieuw kan vullen. De vetcel wordt echt verwijderd en afgevoerd door het lichaam.’

  Geleidelijk dunner
  Hoe dat werkt? Jiska legt het uit: ‘Je vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou, waardoor een natuurlijk verwijderingsproces begint en de vetlaag eleidelijk dunner zal worden. Omdat je vetcellen niet tegen de kou kunnen, gaan ze kristalliseren. Je vetcellen verlaten je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier.’

  Verstevigend
  ‘Cryo21 is niet alleen bedoeld om die laatste vetrolletjes te verslaan, maar is ook goed toe te passen op gebieden van je lichaam die hun stevigheid hebben verloren. Die ‘kipfiletjes’ aan je bovenarmen of de binnenkant van je bovenbenen, bijvoorbeeld. De behandeling verstevigt je huid en versnelt je bloedsomloop. Als je last hebt van cellulite, is Cryo21 ook een goede oplossing. Behandelde zones krijgen echt een flinke boost!’

  Cryolipolyse verwijdert vetcellen op je:
  – buik
  – heupen
  – (boven)benen
  – armen
  – billen
  – onderkin
  – wangen

  Wist je dat een cryolipolysebehandeling …
  … geheel pijnloos is?
  … per sessie ongeveer 30 minuten duurt?
  … al na één keer resultaat geeft?
  … uit gemiddeld zes sessies bestaat?
  … geen hersteltijd heeft?

  ‘Moet ik na de behandeling op dieet of naar de sportschool?’
  Nee, Cryo21 is ontwikkeld voor vetrolletjes die je juist niet meer weg krijgt met sporten of een dieet. Vetcellen die zijn verwijderd met Cryo21, komen nooit meer terug. Als je gewicht toeneemt, wordt dat verdeeld over de bestaande vetcellen. Het is natuurlijk wel altijd belangrijk om een gezond dieet te volgen en te blijven bewegen.

  Over de salon
  Beauty Unlimited Amsterdam is al 20 jaar gespecialiseerd in huidproblemen, huidverjonging, anti-aging en vetbevriezing. Het hechte team van gediplomeerde schoonheidsspecialisten wordt regelmatig bijgeschoold en is daarom altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken. Je kunt in de salon terecht voor intensieve en resultaatgerichte behandelingen voor jouw huid. Je wordt voorzien van een totaaladvies om de huid te verjongen of te verbeteren met wetenschappelijke apparatuur in combinatie met mooie producten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply