Rate this post
 • Er goed uitzien is je goed voelen
  Rate this post

  Wil jij stralen in de beste kleuren voor jou? Laat dan een kleurenanalyse doen door Willemien van Beau Imago!

  Iedereen heeft een unieke combinatie van huidtint, haarkleur en kleur van de ogen. Voor de spiegel, met behulp van daglichtlampen, kunnen we hier goed naar kijken. Hierbij gebruiken we kleurkragen, zodat we naar de juiste kleurcombinatie kunnen zoeken.
  Wij gaan niet uit van de 4 jaargetijden, maar we gaan zoeken naar de juiste kleurkaart. Maar liefst 78 kleurkaarten zitten in ons systeem, juist omdat iedereen zo uniek is. Je voelt je beter in de kleuren die bij jou passen. Je ziet er stralender uit, want jouw kleur flatteert! Zwart is niet de veiligste kleur: jouw eigen kleur is het veiligst. Je huid straalt en ziet er fris uit, en kringen en vlekjes in de huid vallen minder op. Na verloop van tijd is de inhoud van je kledingkast helemaal aangepast aan je eigen persoonlijke kleurkaart.
  Alle kleding kun je met elkaar combineren, want de kleuren zijn in harmonie. Je grijpt nooit meer mis in je kast. Er hangt altijd iets wat je bij elkaar kunt dragen. Op deze manier bespaar je op je aankopen. Je kunt gerichter winkelen, hebt minder miskopen en beperkt emotie-aankopen.
  Kortom: een kleuranalyse is een belangrijke ondersteuning bij het samenstellen van een bruikbare garderobe. Gun jezelf de luxe en het gemak van deze bijzondere kleuranalyse!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply