Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Er jonger uitzien Het kan echt
  Rate this post

  Je huid heeft veel te lijden onder externe invloeden zoals kou en centrale verwarming. Maar ook leeftijd, stress en bepaalde eet- en gedragspatronen brengen schade toe aan je huid. Rimpels, acne, littekens, grove poriën, vroegtijdige huidveroudering, pigment of een slappere huid zijn dan het ongewenste gevolg.

  Gelukkig zijn er mogelijkheden om je huid er weer jonger, gladder en frisser uit te laten zien. Omdat iedere huid anders is, en elk huidprobleem dus ook, kun je het best een deskundige huidanalyse laten maken. Wist je dat er geavanceerde apparatuur bestaat, de MAC, die een 3D-foto van je huid kan maken? Op basis van de grootte van de poriën, de diepte en hoeveelheid rimpels, de pigmentaties, het vet- en vochtgehalte en de huidelasticiteit wordt een diagnose gemaakt. Met deze informatie kan zelfs voorspeld worden hoe je huid zich in de toekomst zal ontwikkelen zodat het behandelplan daarop afgestemd kan worden.

  Behandelplan op maat
  Aan de hand van de huidanalyse, én jouw wensen, maakt een huidspecialiste een behandelplan op maat. De deskundige huidspecialistes van Body & Vital Medispa, dé specialist op het gebied van huidverbetering, weten precies welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. In de schoonheidssalon wordt een aantal specialistische en intensieve behandelingen gegeven om de huid te verbeteren, zoals microdermabrasie, microneedling, dieptepeelings, huidverstrakking en huidverbeterende massages.

  Natuurlijke huidverjonging
  Een apparaat wat ook ingezet kan worden om de huid te verbeteren is de Venus Swan. Deze kan gebruikt worden voor zowel het gezicht en de hals als het lichaam. Met deze korte, pijnloze behandelingen wordt zichtbaar resultaat ­bereikt. Het heeft het effect van een natuurlijke facelift ­zonder dat er een chirurg aan te pas komt. Voor het apparaat is een nieuwe technologie gebruikt die met magnetische pulsen en radiofrequentie de huid stimuleert om zichzelf te vernieuwen en extra collageen aan te maken.

  Eerlijk advies voor jouw huid
  De behandeling met de Venus Swan wordt uitsluitend toegepast na een persoonlijk adviesgesprek tijdens de gratis intake. Daarna wordt een behandelplan op maat gemaakt. Zo weet je dat de behandeling die Body & Vital Medispa je adviseert het beste past bij jouw wensen, jouw huid en jouw conditie. Je bent daarmee verzekerd van eerlijk advies en het beste resultaat met het meeste effect.

  Optimaal en blijvende resultaten
  Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan. Meestal zijn er voor het gezicht zes tot acht en voor het lichaam tien tot twaalf behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend.

  Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek en een huidanalyse!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply