Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Even een moment voor jezelf
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je ­lichaam nodig hebben. Bij de schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van ­behandelingen die goed voor je zijn.

  Komende zomer lekker in de zon liggen zonder je zorgen te hoeven maken over je make-up. Geen wenkbrauwen die verdwijnen na een duik in het zwembad of een eyeliner die doorloopt wanneer je transpireert. Kies voor permanente make-up en geniet deze zomer eens van een onbezorgde vakantie waarin je er altijd op je best uitziet! Permanente make-up is dé manier om je eyeliner, lippen en wenkbrauwen altijd perfect op orde te hebben. Het lijkt net alsof een visagist je heeft opgemaakt! Je hebt altijd een mooi, sprekend gezicht (geen ‘blotebillengezicht’), en je kunt er gewoon mee zwemmen of in de zon, omdat deze make-up niet uitloopt. Met behulp van een heel dunne naald wordt een speciale, huidvriendelijke kleurstof in de tweede huidlaag gebracht. Die blijft een ­aantal jaren zitten en vervaagt heel langzaam, waarna je weer naar de salon kunt teruggaan voor een opfrisbeurt.

  Manuele microdermabrasie
  Manuele dermabrasie is een geavanceerde behandeling met microfijne zuivere kristallen en dé manier om jouw huid er beter en frisser uit te laten zien, of je nu nog jong of oud bent, vrouw of man. Door deze kristallen wordt 50 tot 60% meer van de dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. Manuele microdermabrasie is een zeer effectieve en nauwkeurige manier, waarbij de kristallen met de vingers over de huid worden bewogen. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën, en zorgt voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie bij een ouder wordende huid. Naarmate je ouder wordt, wordt namelijk de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. ­Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Voor een probleemhuid zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale en een rokershuid, geeft microdermabrasie een geweldig resultaat!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply