Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Express your inner power
  Rate this post

  Wil je meer zelfvertrouwen? Minder stress ervaren? Meer inzicht en grip krijgen in je eigen gedrag en dat van de ander? Controle krijgen over je gedachtes en emoties? Doorbreken van vastgeroeste gewoontes? Of wil je weten hoe je sneller en beter contact met jezelf en met de ander kunt bewerkstelligen?

  Dan is dit nog een maar een kleine greep uit wat de NLP- en hypnoseopleidingen bij Response Instituut voor jou kunnen betekenen. Bij Response Instituut draait het om jouw ontwikkeling, zodat je leert hoe je vanuit jouw innerlijke kracht het maximale uit jezelf kunt halen. Daarnaast zijn NLP en ­hypnose krachtige methodes wanneer je anderen wilt coachen, motiveren of laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

  Wat is NLP?
  NLP is in de jaren ’70 opgezet door Richard Bandler en John Grinder. Beiden onderzochten het succes van gerenommeerde therapeuten. Hierbij werd met name de ‘hoe?’-vraag gesteld: hoe komt het dat bepaalde mensen in bepaalde zaken / vaardigheden beter zijn dan anderen? Is dat talent of speelt er meer? Wat denken en doen deze mensen anders dan vergelijkbare mensen? De bevindingen van de experimenten resulteerde in NLP, wat staat voor het modelleren van succes, het veranderen van de subjectieve beleving en het vergroten van communicatievaardigheden.

  Effectiever communiceren
  Al meer dan 40 jaar heeft NLP (wat staat voor ‘Neuro Linguïstisch Programmeren’) miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd om meer uit zichzelf te halen. Het is een communicatiemodel dat je leert om effectiever, doelgerichter, authentieker en succesvoller te communiceren. Daarnaast is NLP bij uitstek geschikt wanneer je wilt werken aan je persoonlijke of professionele ontwikkeling.

  Hypnose
  Veel mensen associëren hypnose ten onrechte met een podium-act waarbij mensen uit het publiek worden aangezet om hilarische opdrachten uit te voeren. Terwijl deze showvariant gezien wordt als de manier bij uitstek om de kracht van hypnose en de communicatie met het onderbewustzijn aan te tonen, laten de effecten vanuit therapeutisch oogpunt zich sinds jaar en dag gelden. Je bewuste en onderbewuste zijn beide belangrijk. Toch kan het voorkomen dat je bewuste mind je in de weg zit om het beste uit jezelf te halen. Dat maakt dat hypnose bijzonder effectief is bij het aanboren van zelfvertrouwen, motivatie, innerlijke rust, de aanpak van pijn, slaapstoornissen, verslavingen, angsten, afvallen en het verhogen van (sportieve) prestaties. Door het volgen van een hypnoseopleiding, beschik je over een krachtig stuk gereedschap dat perfect aansluit bij tal van andere coach- en therapietrainingen. Los van deze professionele meerwaarde biedt onze hypnoseopleiding ook in de alledaagse realiteit tal van ondersteunende toepassingen.

  Voor wie?
  NLP is voor iedereen toegankelijk. De toepasbaarheid van NLP en hypnose is enorm en wordt ervaren als een grote toegevoegde waarde voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu huisvrouw/ -man, lerares, directeur, timmerman, (sport)coach, leidinggevende, monteur of manager bent: NLP en hypnose zijn er voor jou!

  Nu ook in Arnhem
  Response Instituut staat in Nederland te boek als een toonaangevend NLP- en hypnose-instituut. Onze kennis en kunde op het gebied van NLP, hypnose en coaching stellen je in staat je zelfverzekerder te voelen en meer vanuit eigen kracht en gevoel te handelen. Om nog meer mensen de mogelijkheid te bieden om de kracht van NLP en hypnose te laten ervaren, opent Response Instituut in september 2016 zijn nieuwe locatie in Arnhem.

  Trainers
  Op de nieuwe locatie van Response Instituut in Arnhem worden de opleidingen verzorgd door Karin van Dijk en Hugo Arts. Beiden hebben een eigen praktijk voor NLP en hypnose. Ze zijn geïnspireerd geraakt door te zien hoe mensen snel en effectief kunnen veranderen; hoe zij vanuit hun innerlijke kracht controle en grip krijgen en het leven creëren dat ze willen. Door de passie die hieruit ontstaan is, willen zij anderen inspireren door hun kennis en ervaring over te brengen in de opleidingen. Hun persoonlijkheid wordt gekenmerkt door een ‘down to earth’-mentaliteit, betrokkenheid, openheid en empathisch vermogen, waarbij zij plezier hebben tijdens de training belangrijk vinden. Beiden zijn getraind door de beste trainers. Karin is internationaal gecertificeerd hypnosetrainer door de American Board of Hypnoses, en Hugo is internationaal gecertificeerd NLP-trainer die zijn opleiding volgde bij NLPU Robert Dilts in Santa Cruz in Amerika.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply