Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Feel the energy!

  Wil jij bruisen van de energie, maar lukt dit niet? Veel mensen nemen niet de tijd om voldoende op te laden, waardoor hun batterij steeds sneller leegloopt en ze kampen met vermoeidheid en andere klachten.

  Om lekker in je vel te zitten, is het belangrijk om je met regelmaat over te geven aan volledige ontspanning. Dat kan door een week op vakantie te gaan. Maar als je je beter wilt voelen op lichamelijk, mentaal én emotioneel gebied, dan is Reiki een goed idee! Bij deze natuurlijke geneeswijze draait alles om het stromen van levensenergie. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar het is heel eenvoudig: in elk levend wezen is levensenergie aanwezig. Als deze energie geblokkeerd raakt, bijvoorbeeld door trauma of onverwerkte emoties, dan kun je klachten krijgen op lichamelijk en geestelijk gebied.
  Een Reiki-behandeling helpt om de natuurlijke energiestroom weer te herstellen, simpelweg doordat een Reiki-behandelaar met de handen de Reiki-energie doorgeeft. Je voelt deze energie meestal als een prettige warmte. Reiki ondersteunt het zelf genezend vermogen van het lichaam en bij langdurige toepassing start een proces van innerlijke groei en heling. Na een behandeling voel je je vaak ontspannen en je zult merken dat je je steeds energieker gaat voelen: je stroomt weer!

  Over Mirjam Kloppenburg
  Reiki Master Mirjam Kloppenburg van Dutch Reiki Center is opgeleid en ingewijd volgens het traditionele Usui-systeem van natuurlijk genezen (Usui Shiki Ryoho). De Reiki Master is aangesloten bij de Reiki Ryoho Foundation, dit garandeert de cursist dat hij een kwaliteitscursus volgt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply