Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ForYou metamorfose Aaltje
  Rate this post

  Even voorstellen; Hallo! Mijn naam is Aaltje Bergsma. Ik ben 37 jaar, moeder van 3 kinderen (een meisje van 18 jaar en twee zoontjes van 10 en 6 jaar). Ik ben superblij met mijn metamorfose, vooral toen ik thuiskwam en mijn man mij niet herkende. Hij moest aan mijn stem horen dat ik het was… Ik was zelf ook verbaasd, toen het af was, dat ik het was. Ik vond het een geweldige ervaring om mee te mogen maken. Dankjewel Sigrid en Aline voor alle

  Haar & visagie
  Toen Aaltje bij ons binnenkwam, vond ze het spannend, maar ze stond overal voor open. We hebben eerst gekeken wat voor kleurtype ze is, door middel van een kleuranalyse. Ze is een zomertype. Daarna hebben we
  het haar in dit model geknipt, dat mooi past bij haar gezichtsvorm en ‘s morgens niet te moeilijk in model te brengen is. De kleur van het haar hebben we ‘koelblond’ gekleurd, wat het mooist bij een zomertype is. De visagie hebben we vervolgens ook in een koele paarsschaduw en een eyeliner ijs / blauwgrijs opgebracht, wat mooi bij haar huidskleur en kleding past. De lipstick in een mooie roze tint. Het resultaat mag er wezen. Je bent prachtig Aaltje!

  Kleding
  De nieuwe voorjaarskleuren van 2015 zijn dé ideale kleuren voor Aaltje. Ze is prachtig in deze comfortabele, grijze vintage jeans van Expresso. Op de jeans met leuke splitjes met rits draagt ze een tricot oversized vest en een mooie fotoprint top van het merk Dept. De aflopende tinten roze staan heel mooi bij haar kapsel en make-up. De enkellaarsjes met hak zijn van Shabbies Amsterdam. Om de outfit helemaal compleet te maken, draagt Aaltje de nieuwste armband met voorjaars-chunks van Noosa-Amsterdam. Het horloge in roségouden tint is van Oozoo.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply