Rate this post
 • ForYou metamorfose Kimberley
  Rate this post

  Even voorstellen, Kimberley is 21 jaar, woont in Ede en is student Fysiotherapie. Hoe was je dag? ‘Lang, maar wel leuk! Ik wilde er toch al een stuk van mijn haar af, dus dit was een mooie gelegenheid. Ik wilde alleen geen felle haarkleur, en daar hebben ze rekening mee gehouden. Ik had ook kleren uitgezocht bij De Garage, en dat ging eigenlijk heel snel. Ik vind nu dat ik een heel mooi kapsel heb! Ik heb er al veel leuke reacties op gehad. En het haar dat is afgeknipt, heb ik geschonken aan de Stichting Haarwensen, zodat ik er iemand anders blij mee kan maken.’

  Haar
  Kimberley is een sportieve meid die graag een wat meer volwassen uitstraling wil.
  Deze metamorfose geeft ons een mooie kans om die look te creëren. De lange lokken mogen eraf. Vervolgens hebben we een speelse bob geknipt waar ze alle kanten mee op kan. Zo kan ze bij het sporten nog steeds een staartje dragen. Kimberley was niet eerder geverfd, maar ze had geen bezwaar tegen een mooie donkere basiskleuring met een bayalage, helemaal de trend van dit voorjaar, en de gekozen kleuren laten haar gezicht nog meer spreken. Deze bob kan op verschillende manieren worden gedragen.
  Hier is gekozen voor een wat nonchalante styling door de grove krullen. Het resultaat is een bij haar passende frisse, sportieve look.

  Visagie
  Voor deze metamorfose wilde ik vooral laten zien dat je zeker op deze leeftijd met kleur mag spelen. Dat geeft een hippe en vrolijke look. Om de huid te egaliseren, begin ik met het aanbrengen van foundation. De nu wat vurige wangen werk ik zo mooi weg. Voor de ogen gebruikte ik grijze tinten die ik mooi in elkaar laat overlopen. Dit maakt haar oogopslag wat stoerder. Een mooie volume mascara maakt het geheel af. De wenkbrauwen zijn eerst mooi in model geëpileerd en daarna met wenkbrauwpoeder in model gebracht. Ik koos voor een mat roze lipstick met daarover een klein beetje lipgloss in dezelfde tint.

  Kleding
  Jeroen van De Garage Ede: ‘Kimberley draagt het bikerjack van Goosecraft, met daaronder de Maison Scotch cardigan en de Maison Scotch Double Layered Reversible tank.
  De broek is van het wereldbekende merk Diesel: de Diesel Skinzee-low, en de schoenen die zij daaronder draagt, zijn van Clarks. Het geheel is afgestyled met accessoires van Cowboysbag, namelijk een riem in de kleur nude en een schitterende tas van Cowboysbag. Wij vonden het superleuk om Kimberley in een nieuwe look te steken, helemaal van deze tijd, en volgens ons is dat prima gelukt!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply