fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Fysiek en mentaal in je kracht

    Een natuurlijke, effectieve manier om in je eigen kracht te komen en je vitaal voelen. Dat is de Guasha Massagetherapie, een Aziatische schraapmassage. ‘Guasha is een krachtige, effectieve methode die je fysiek en mentaal vitaliseert. Met Guasha voor het hele lichaam, maar ook specifiek voor het gezicht, kunnen we ruim 400 klachten en ziekten behandelen’, legt Guasha Therapeut Carla Verhaaf van Puur Vitaal uit.

    Bij Guasha wordt gewerkt met speciale edelstenen om de energie en bloeddoorstroming te bevorderen en afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Verhaaf vertelt: ‘Afvalstoffen – die we elke dag binnenkrijgen – zijn de voornaamste bron van ziekten en klachten. Ons lichaam kan dit best verwerken en slaat een teveel op een veilige plek op. Maar als er een teveel blijft komen, loopt de natuurlijke opslagplaats in ons lijf vol en kan het lichaam de overtollige afvalstoffen niet meer op een natuurlijke manier kwijt. Afvalstoffen worden dan schadelijk(er) en zorgen voor blokkades en ophopingen. Ofwel: de eerste fase naar ziekten en klachten. De speciale Guasha stenen activeren het lichaam om de overtollige afvalstoffen op te ruimen.’
    Met veelal slechts een paar behandelingen boekt Guasha effectief resultaat. ‘Van mensen die geen migraine, buikklachten of hartklachten meer hebben, of die met slechts een paar behandelingen af zijn van frozen shoulders, ­eczeem, nekklachten, voetklachten, ­RSI-klachten en burn-out klachten. Tot mensen die zich na een paar behandelingen weer stressvrij voelen en zich mentaal in hun kracht staan’, aldus Verhaaf.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply